6 Redenen waarom een persoonlijk geboortecadeau -> Geboortegift.nl
Shopping Cart
waarom een persoonlijk geboortecadeau

6 Redenen waarom een persoonlijk geboortecadeau

Als er een kindje wordt geboren dan wil je het nieuwe wonder natuurlijk graag in het echt bekijken en vasthouden. Een kraambezoek met lege handen wil je natuurlijk niet, maar het perfecte geboortecadeau vinden is ook nog een hele opgave. Eén ding staat wel vast: je wilt graag een persoonlijk geboortecadeau geven. Alleen je bent er nog niet helemaal uit wat precies.

In deze blog delen we daarom 6 redenen waarom een persoonlijk geboortecadeau geven superleuk en tevens origineel is. Benieuwd naar onze 6 redenen en geboortecadeau tips? Lees ze hieronder in deze blog.

1: Je staat stil bij iemands leven

Als je een persoonlijk geboortecadeau geeft dan sta je natuurlijk stil bij de geboorte van het kindje. Met een persoonlijk cadeau kijk je echter wel verder. Je wilt iets persoonlijks geven en daardoor is het belangrijk om te bepalen wat het kindje eventueel leuk zou vinden of wat past bij papa en mama. Met een persoonlijk geboortecadeau sta je dus stil bij iemands leven en verdiep je, je in dat persoon. Dit geeft niet alleen veel voldoening, maar wordt door de ontvanger ook enorm gewaardeerd.

Geboortecadeau kraambezoek

2: Origineel cadeau

Een persoonlijk cadeau is niet standaard, maar super origineel. Er is tenslotte goed over na gedacht. Zo kun je een persoonlijke luiertaart cadeau geven. Denk aan een jongen luiertaart of meisje luiertaart om cadeau te doen. De baby kan de eerste levensjaren tenslotte niet zonder luiers dus geen overbodige luxe. Door het origineel te maken met bijvoorbeeld de naam van het pasgeboren kindje maar je het extra persoonlijk. Is er een tweeling geboren? Ga dan voor een persoonlijke tweeling luiertaart als geboortecadeau.

3: Veel voldoening

Het geven van een persoonlijk geboortecadeau geeft veel voldoening. Dit moet natuurlijk ook gelden voor de inhoud. Bij een gevuld geboortekoffertje zitten bijvoorbeeld meerdere (handige) spulletjes die je extra persoonlijk kunt maken. Je kunt namelijk de naam van het pasgeboren kindje op het koffertje laten bedrukken. Bepaalde spulletjes in de koffer kunnen ook nog eens bedrukt worden. Dit geeft extra veel voldoening.

Bedrukt geboortecadeau

4: Kraamcadeau met naam

Er zijn verschillende kraamcadeaus waar je de naam van het pasgeboren kindje op kunt bedrukken. Er zijn namelijk allerlei losse artikelen waarbij dit mogelijk is. Denk aan een rompertje, slabbetje, T-shirtje of knuffel. Je kunt deze artikelen met bijvoorbeeld nog andere spulletjes samenvoegen en er een mooi geheel van maken. Kies bijvoorbeeld voor een eigen kraampakket samenstellen en maak het persoonlijk door de naam van de baby op de spulletjes te laten bedrukken.

5: Liefde tonen

Benieuwd naar de vijfde reden waarom een persoonlijk geboortecadeau kiezen? Nummer vijf is een hele mooie. Met een persoonlijk cadeau toon je namelijk liefde naar het persoon waar je het aan geeft. Je hebt namelijk tijd en energie gestoken om tot het perfecte en daarmee persoonlijke cadeau te komen. Dit wordt vooral uitgedrukt in liefde die je voor de ander hebt. Een hele goede, maar vooral mooie reden om te kiezen voor een persoonlijk geboortecadeau.

6: Persoonlijk geboortecadeau voor ouders

Een geboortecadeau geven voor het pasgeboren kindje is natuurlijk heel erg leuk, maar de kersverse ouders moeten natuurlijk ook in het zonnetje gezet worden. Kies daarom voor een dubbel cadeau. Een persoonlijk geboortecadeau voor de baby en een persoonlijk cadeau voor de ouders. Wellicht voor hun samen of een apart cadeau voor papa en mama. Die keus is natuurlijk helemaal aan jou.

Bovenstaande 6 redenen geven antwoord op de vraag waarom een persoonlijk geboortecadeau kiezen? We hopen je geïnspireerd te hebben met persoonlijke en originele cadeaus. Bekijk ons aanbod op de website en ontdek allerlei mooie geboortecadeaus om te geven.

Persoonlijke geboortecadeau

Geboortegift.nl de grootste leverancier van luiercadeaus in Nederland!

Op zoek naar een kraamcadeau waar jij de aanstaande ouders mee wilt verrassen? Dan wil je gaan voor een uniek cadeau dat mooi vormgegeven is én van nut voor de verzorging van de baby. Heel goed dat je bij ons terecht bent gekomen, want hier zul je zeker slagen.

Bij Geboortegift vind je kraampakketten, luiertaarten en andere baby cadeaus, van hoge kwaliteit en erg leuk om weg te geven.

Met veel zorg en aandacht stellen wij de kraamcadeaus en luiertaarten samen, zodat jij de ouders van de kleine kunt verrassen. Onze producten worden op maat gemaakt en jij kunt als klant specifiek aangeven wat jouw wensen zijn. Zo maak je een persoonlijk kraamcadeau dat speciaal voor de baby wordt samengesteld.

Origineel & gepersonaliseerd cadeau voor baby

Weet je de naam van het kindje al? Hoe leuk is het dan om jouw kraamcadeau te personaliseren en de naam van de kleine erin terug te laten komen? Bij je bestelling kun je een naam invullen en zelf bepalen hoe het eruit moet komen te zien.

Onze kraampakketten zijn ontzettend leuk om cadeau te doen. Bestel je bijvoorbeeld een gevuld geboortekoffertje, dan is de inhoud niet alleen handig tijdens de kraamtijd, over een paar jaar zul je de kleine zien rondlopen met zijn eigen koffertje dat hij overal mee naartoe sleept.

Daarnaast maken wij luiertaarten, gemaakt van pampers en aangekleed met leuke accessoires. Een perfect kraamcadeau die de ouders zeker nodig hebben. Deze en andere baby cadeaus van Geboortegift zijn onmisbaar voor de geboorte van het kindje. Kijk in ons assortiment naar alle baby cadeaus en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

De waardering van www.geboortegift.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1638 reviews.