Actie Stichting Emma Kinderziekenhuis > Geboortegift.nl
Shopping Cart

Actie Stichting Emma Kinderziekenhuis

[vc_row fullwidth=”yes” parallax=”content-moving-fade” css=”.vc_custom_1583336962272{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”31682″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Actie voor Stichting Emma Kinderziekenhuis

In het Emma Kinderziekenhuis worden jaarlijks ruim 4000 kinderen met complexe, acute en chronische aandoeningen opgenomen. Naast de beste medische zorg, doen het Emma er alles aan om de kinderen een zo prettig mogelijk verblijf in het ziekenhuis te bieden.

Zo krijgen de kinderen vanuit Stichting Steun Emma, als welkom op de kamer, de zogenaamde Emma beer. Een exclusief ontworpen knuffel voor het Emma Kinderziekenhuis. De Emma beer geeft hen een steuntje in de rug tijdens de opname en het verblijf in het Emma.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Doneer nu!” style=”custom” custom_background=”#ff8fad” custom_text=”#ffffff” shape=”square” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fas fa-hand-holding-heart” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.geboortegift.nl%2Factie-stichting-emma%2Fsteun%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Geboortegift.nl steunt Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC

Vanuit Geboortegift.nl sluiten we samenwerkingen met ondernemingen om zodoende geld in te zamelen voor deze actie. Daarnaast collecteren we online en geven we bij sommige producten extra korting in de vorm van een knuffel. We streven ernaar om alle kinderen die opgenomen worden vanaf de zomer van 2020, deze Emma Beer te mogen geven.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”31642″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”31905″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Wie is stichting Steun Emma?

Het is de ambitie van het Emma Kinderziekenhuis om ieder kind in staat te stellen het maximale uit het leven te halen. Stichting Steun Emma brengt middelen bijeen om deze ambitie te helpen realiseren. De Stichting werft fondsen ten behoeve van het Emma. Deze fondsen maken innovatieve behandelingen mogelijk. In lijn met de doelstellingen richt de Stichting zich op fondsenwerving en (materiële) ondersteuning ten bate van haar drie speerpunten: wetenschappelijk onderzoek, welzijn en bijzondere faciliteiten voor kind en gezin. Dit moet leiden tot meer wetenschappelijk onderzoek en verbetering van zorg en psychosociale omstandigheden waarin kinderen en hun ouders, broertjes en zusjes in het ziekenhuis verkeren. Kortom, het doel van Stichting Steun Emma is het ondersteunen van het Emma Kinderziekenhuis om een nog beter kinderziekenhuis te worden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Elise Deneer van geboortegift.nl. Alle informatie vind je op onze contactpagina of maak gebruik van de live chat op deze pagina![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Doneer nu!” style=”custom” custom_background=”#ff8fad” custom_text=”#ffffff” shape=”square” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fas fa-hand-holding-heart” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.geboortegift.nl%2Factie-stichting-emma%2Fsteun%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Geboortegift.nl de grootste leverancier van luiercadeaus in Nederland!

Op zoek naar een kraamcadeau waar jij de aanstaande ouders mee wilt verrassen? Dan wil je gaan voor een uniek cadeau dat mooi vormgegeven is én van nut voor de verzorging van de baby. Heel goed dat je bij ons terecht bent gekomen, want hier zul je zeker slagen.

Bij Geboortegift vind je kraampakketten, luiertaarten en andere baby cadeaus, van hoge kwaliteit en erg leuk om weg te geven.

Met veel zorg en aandacht stellen wij de kraamcadeaus en luiertaarten samen, zodat jij de ouders van de kleine kunt verrassen. Onze producten worden op maat gemaakt en jij kunt als klant specifiek aangeven wat jouw wensen zijn. Zo maak je een persoonlijk kraamcadeau dat speciaal voor de baby wordt samengesteld.

Origineel & gepersonaliseerd cadeau voor baby

Weet je de naam van het kindje al? Hoe leuk is het dan om jouw kraamcadeau te personaliseren en de naam van de kleine erin terug te laten komen? Bij je bestelling kun je een naam invullen en zelf bepalen hoe het eruit moet komen te zien.

Onze kraampakketten zijn ontzettend leuk om cadeau te doen. Bestel je bijvoorbeeld een gevuld geboortekoffertje, dan is de inhoud niet alleen handig tijdens de kraamtijd, over een paar jaar zul je de kleine zien rondlopen met zijn eigen koffertje dat hij overal mee naartoe sleept.

Daarnaast maken wij luiertaarten, gemaakt van pampers en aangekleed met leuke accessoires. Een perfect kraamcadeau die de ouders zeker nodig hebben. Deze en andere baby cadeaus van Geboortegift zijn onmisbaar voor de geboorte van het kindje. Kijk in ons assortiment naar alle baby cadeaus en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

De waardering van www.geboortegift.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1301 reviews.