Shopping Cart
Altijd de beste kwaliteit! Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! Veilig en vetrouwd

Actie Stichting Emma Kinderziekenhuis

Steun Emma Banner

Actie voor Stichting Emma Kinderziekenhuis

In het Emma Kinderziekenhuis worden jaarlijks ruim 4000 kinderen met complexe, acute en chronische aandoeningen opgenomen. Naast de beste medische zorg, doen het Emma er alles aan om de kinderen een zo prettig mogelijk verblijf in het ziekenhuis te bieden.

Zo krijgen de kinderen vanuit Stichting Steun Emma, als welkom op de kamer, de zogenaamde Emma beer. Een exclusief ontworpen knuffel voor het Emma Kinderziekenhuis. De Emma beer geeft hen een steuntje in de rug tijdens de opname en het verblijf in het Emma.

Geboortegift.nl steunt Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC

Vanuit Geboortegift.nl sluiten we samenwerkingen met ondernemingen om zodoende geld in te zamelen voor deze actie. Daarnaast collecteren we online en geven we bij sommige producten extra korting in de vorm van een knuffel. We streven ernaar om alle kinderen die opgenomen worden vanaf de zomer van 2020, deze Emma Beer te mogen geven.

Doneer een Beer aan het Emma Kinderziekenhuis
QR-beer

Wie is stichting Steun Emma?

Het is de ambitie van het Emma Kinderziekenhuis om ieder kind in staat te stellen het maximale uit het leven te halen. Stichting Steun Emma brengt middelen bijeen om deze ambitie te helpen realiseren. De Stichting werft fondsen ten behoeve van het Emma. Deze fondsen maken innovatieve behandelingen mogelijk. In lijn met de doelstellingen richt de Stichting zich op fondsenwerving en (materiële) ondersteuning ten bate van haar drie speerpunten: wetenschappelijk onderzoek, welzijn en bijzondere faciliteiten voor kind en gezin. Dit moet leiden tot meer wetenschappelijk onderzoek en verbetering van zorg en psychosociale omstandigheden waarin kinderen en hun ouders, broertjes en zusjes in het ziekenhuis verkeren. Kortom, het doel van Stichting Steun Emma is het ondersteunen van het Emma Kinderziekenhuis om een nog beter kinderziekenhuis te worden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Elise Deneer van geboortegift.nl. Alle informatie vind je op onze contactpagina of maak gebruik van de live chat op deze pagina!

Contact
Geboortegift B.V.
Showroom (op afspraak)
Sterplein 18
6097EA HEEL

[email protected]
0475 – 47 60 56
06 10 80 95 95

KVK 81132611
BTW NL861946248B01

De waardering van www.geboortegift.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1092 reviews.