Luiertaarten neutraal (unisex)

Luiertaarten neutraal (unisex)

Luiertaart neutraal (unisex) kopen? Op Geboortegift.nl vind je het grootste assortiment unisex luiertaarten. Geschikt voor jongens en meisjes!

Baby cadeau

Hoera! Er is iemand in je omgeving in verwachting van een baby. Daar hoort natuurlijk een baby cadeau bij wanneer de kleine is geboren. Je wilt de kersverse ouders en natuurlijk ook de pasgeboren baby verassen met een origineel baby cadeau. Alleen wat geef je dan? Bij Geboortegift vind je een origineel baby cadeau voor zowel jongens en meisjes, maar ook tweelingen. Van luiertaarten tot gevulde geboortekoffertjes en nog veel meer. Klik op de ‘Lees meer’ knop om alles te ontdekken over het assortiment.

baby cadeau kopen

Een luiertaart baby cadeau

Luiers, ze worden de eerste jaren meerdere keren per dag gebruikt. Als ouder kun je er daarom ook niet genoeg van hebben. Alleen een zak met daarin luiers geven, geeft ook niet zo leuk als cadeau. Daarom kun je bij Geboortegift een mooie originele luiertaart bestellen. Je hebt een ruime keuze uit een aantal standaard luiertaarten, zoals neutrale luiertaarten, maar ook voor jongens, meisjes en tweelingen. De luiertaart is voorzien van een tiental luiers en andere leuke baby spulletjes. Zit jouw ideale luiertaart niet tussen de collectie? Dan kun je er ook nog voor kiezen om zelf een luiertaart samen te stellen. Hierbij bepaal jij helemaal zelf wat er aan de luiertaart wordt toegevoegd en de kleurtjes waar je uit kunt kiezen. De keuze is dus reuze.

Gevuld geboortekoffertje cadeau geven

Naast luiertaarten vind je in ons assortiment ook kraampakketen, zoals gevulde geboortekoffertjes. Zoals de naam al zegt zijn dit koffertjes die gevuld zijn met verschillende baby spulletjes. Denk aan een knuffeltje, koesdoekje, mutsje, sokjes, rompertje, badjas en nog veel meer. Wat er in de geboortekoffer zit verschilt per koffertje. Ook bij de gevulde geboortekoffertjes is het zo dat het mogelijk is zelf één samen te stellen. Hierbij bepaal je net als bij de luiertaart wat er in het koffertje komt en in welke kleur.

origineel baby cadeau

Een baby cadeau kopen bij Geboortegift

Wil je graag een origineel baby cadeau geven? Dan ben je bij Geboortegift aan het juiste adres. Met ons ruime en originele assortiment voor baby cadeaus is er voor ieder iets wils. Wat het geslacht van de baby ook is en of er één baby of een tweeling komt bij ons vind je het. Naast een luiertaart of gevuld geboortekoffertje hebben wij ook diverse losse artikelen om te geven als baby cadeau.

Heb je een vraag over een artikelen of wil je graag advies voor het kiezen van een baby cadeau? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen en/of adviseren je graag verder.

Lees meer
Luiertaarten neutraal (unisex)
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 81 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 81 resultaten wordt getoond

Luiertaart neutraal kopen?

Wanneer het geslacht van de baby nog niet is bekend gemaakt door de ouders kan het lastig zijn om een cadeautje te zoeken. Met een luiertaart neutraal zit je altijd goed. Luiers zijn tenslotte de eerste maanden en jaren namelijk nog niet weg te denken bij een gezin. Alleen om nu een pak luiers te geven is ook niet heel erg leuk. Daarom vind je bij ons in het assortiment neutrale luiertaarten. Dit is leuk om te geven, maar ook om te ontvangen. Wil jij een luiertaart neutraal kopen? Kijk dan nog eens rustig door ons bovenstaande assortiment. Meer weten over een luiercadeau? Lees dan hieronder verder.

Wat is een unisex luiertaart?

Een luiertaart is een superleuk en origineel kraamcadeau om te geven. Wanneer je dus niet weet of je een jongens-, meisjes- of wellicht een tweeling cadeau moet geven is het dus handig om te kiezen voor een unisex cadeau. Een luiertaart kun je vergelijken met een bruidstaart. De taart is opgebouwd uit meerdere lagen, alleen dan van luiers in plaats van eetbare lagen. De taart bestaat uit tientallen luiers. Er zijn in ons assortiment ook grotere luiertaarten die dus ook bestaan uit meer luiers.

luiertaart neutraal kopen

Vaak zijn praktische spullen al in huis, zoals speelgoed en kleertjes. Een neutrale luiertaart is dus een origineel cadeau om te geven, want waar heb je als ouders nooit genoeg van? Precies, van luiers. De luiers worden op een creatieve en daarmee op een leuke manier gepresenteerd. Hierdoor is een luiertaart leuk om te geven tijdens een babyshower en als kraamcadeau.

Wanneer een neutrale luiertaart?

Wanneer je niet weet of je een luiertaart voor een meisje of een luiertaart voor een jongen kan kopen is een neutrale luiertaart een heel goed alternatief. Net als bij de meisjes en jongens luiertaarten zijn er ook bij de neutrale luiertaarten een aantal vast samengestelde thema luiertaarten. De kleuren en accessoires die bij de neutrale luiertaart zijn toegevoegd hebben zelf ook een neutrale kleur. Denk daarbij aan lichte neutrale kleuren, zoals bruin, beige, grijs en crème kleur.

Zit de perfecte neutrale luiertaart niet tussen de bestaande thema’s? Geen paniek, het is namelijk ook mogelijk om zelf een luiertaart samen te stellen, waarbij jij zelf bepaald wat je toevoegt aan de taart. Je bepaald daarbij helemaal zelf de kleuren van de babyspulletjes en wat je er precies allemaal aan wilt toevoegen. Wil je zelf een luiertaart samenstellen? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een luiertaart.

Luiertaart neutraal kopen bij Geboortegift?

Wil je graag een origineel cadeau geven, alleen vind je het lastig om iets te vinden? Dan is het geven van een neutrale luiertaart een perfecte optie. Dit functionele en originele cadeau zal altijd goed in de smaak vallen tijdens een babyshower of tijdens het kraambezoek. Heb je een vraag over een luiertaart of over het zelf samenstellen van een luiertaart? Nee dan gerust contact met ons op. Wij helpen en adviseren je graag!