Geboortegift.nl de grootste leverancier van luiercadeaus in Europa!

30-01-2023

waarom-een-persoonlijk-geboortecadeau

6 Redenen waarom een persoonlijk geboortecadeau

In deze blog delen we daarom 6 redenen waarom een persoonlijk geboortecadeau geven superleuk en tevens origineel is. Benieuwd naar onze 6 redenen en geboortecadeau tips? Lees ze hieronder in deze blog.

Je staat stil bij iemands leven

Als je een persoonlijk geboortecadeau geeft dan sta je natuurlijk stil bij de geboorte van het kindje. Met een persoonlijk cadeau kijk je echter wel verder. Je wilt iets persoonlijks geven en daardoor is het belangrijk om te bepalen wat het kindje eventueel leuk zou vinden of wat past bij papa en mama. Met een persoonlijk geboortecadeau sta je dus stil bij iemands leven en verdiep je, je in dat persoon. Dit geeft niet alleen veel voldoening, maar wordt door de ontvanger ook enorm gewaardeerd.

Origineel cadeau

Een persoonlijk cadeau is niet standaard, maar super origineel. Er is tenslotte goed over na gedacht. Zo kun je een persoonlijke luiertaart cadeau geven. Denk aan een jongen luiertaart of meisje luiertaart om cadeau te doen. De baby kan de eerste levensjaren tenslotte niet zonder luiers dus geen overbodige luxe. Door het origineel te maken met bijvoorbeeld de naam van het pasgeboren kindje maar je het extra persoonlijk. Is er een tweeling geboren? Ga dan voor een persoonlijke tweeling luiertaart als geboortecadeau.an verlanglijst toevoegen

Veel voldoening

Het geven van een persoonlijk geboortecadeau geeft veel voldoening. Dit moet natuurlijk ook gelden voor de inhoud. Bij een gevuld geboortekoffertje zitten bijvoorbeeld meerdere (handige) spulletjes die je extra persoonlijk kunt maken. Je kunt namelijk de naam van het pasgeboren kindje op het koffertje laten bedrukken. Bepaalde spulletjes in de koffer kunnen ook nog eens bedrukt worden. Dit geeft extra veel voldoening.

Kraamcadeau met naam

Er zijn verschillende kraamcadeaus waar je de naam van het pasgeboren kindje op kunt bedrukken. Er zijn namelijk allerlei losse artikelen waarbij dit mogelijk is. Denk aan een rompertje, slabbetje, T-shirtje of knuffel. Je kunt deze artikelen met bijvoorbeeld nog andere spulletjes samenvoegen en er een mooi geheel van maken. Kies bijvoorbeeld voor een eigen kraampakket samenstellen en maak het persoonlijk door de naam van de baby op de spulletjes te laten bedrukken.

Liefde tonen

Benieuwd naar de vijfde reden waarom een persoonlijk geboortecadeau kiezen? Nummer vijf is een hele mooie. Met een persoonlijk cadeau toon je namelijk liefde naar het persoon waar je het aan geeft. Je hebt namelijk tijd en energie gestoken om tot het perfecte en daarmee persoonlijke cadeau te komen. Dit wordt vooral uitgedrukt in liefde die je voor de ander hebt. Een hele goede, maar vooral mooie reden om te kiezen voor een persoonlijk geboortecadeau.

Persoonlijk geboortecadeau voor ouders

Een geboortecadeau geven voor het pasgeboren kindje is natuurlijk heel erg leuk, maar de kersverse ouders moeten natuurlijk ook in het zonnetje gezet worden. Kies daarom voor een dubbel cadeau. Een persoonlijk geboortecadeau voor de baby en een persoonlijk cadeau voor de ouders. Wellicht voor hun samen of een apart cadeau voor papa en mama. Die keus is natuurlijk helemaal aan jou. 

Bovenstaande 6 redenen geven antwoord op de vraag waarom een persoonlijk geboortecadeau kiezen? We hopen je geïnspireerd te hebben met persoonlijke en originele cadeaus. Bekijk ons aanbod op de website en ontdek allerlei mooie geboortecadeaus om te geven.