Geboortegift.nl de grootste leverancier van luiercadeaus in Europa!

30-01-2023

wat-is-leuk-kraamcadeau-min

Wat is een leuk kraamcadeau?

Altijd lastig om iets leuks uit te zoeken als kraamcadeau, want wat is een leuk kraamcadeau om te geven? Iets dat jij leuk vindt, hoeft een ander natuurlijk niet leuk te vinden. Bij de geboorte van een baby hoort natuurlijk een kraamcadeau. Het aanbod kan dan alleen overweldigend zijn en wat koop je dan?

Om je antwoord te geven op de vraag wat is een leuk kraamcadeau; hebben wij meerdere leuke en handige kraamcadeau tips voor je. Zowel leuk voor de mama als het kindje. Jij gaat iemand heel erg blij maken met een passend kraamcadeau.  

Handige kraamcadeau tips vooraf

Wanneer je op het punt staat om op zoek te gaan naar een passend kraamcadeau, dan is het belangrijk om jezelf een aantal handige vragen vooraf te stellen. Om te beginnen; ben je opzoek naar een jongen kraamcadeau of een kraamcadeau voor een meisje? Op die manier kun je alvast na gaan denken over een passend en origineel cadeau. Uiteraard kun je ook gaan voor een neutraal kraamcadeau die uit neutrale kleuren bestaat.

Daarnaast kun je alvast nadenken wat voor soort cadeau je wilt gaan geven. Denk aan een nuttig/handig kraamcadeau, herinneringscadeau of een cadeau waarbij de ouders zelf kunnen bepalen wat ze gaan kopen. Bepaal als er een tweeling geboren is of je voor hetzelfde wilt gaan qua items of voor beide baby’s een geheel apart kraamcadeau.

Luiertaart als kraamcadeau

Als je wilt gaan voor een origineel en tevens handig cadeau, dan score je met een luiertaart zeker goed. Deze taart is opgebouwd uit verschillende lagen bestaande uit luiers. Qua vorm heeft het veel weg van een bruidstaart, maar de luiertaart bestaat, zoals de naam al zegt, uit luiers. Tientallen luiers. De luiertaarten zijn in verschillende thema’s te verkrijgen, maar ook in neutrale kleuren en voor een tweeling zijn er ook speciale tweeling luiertaarten. Een luiertaart is dus een origineel kraamcadeau om te geven. En natuurlijk super handig. Welke baby en ouders van de pasgeboren baby kunnen er nu niet zonder luiers? Je kunt de eerste maanden nooit te weinig luiers hebben.

Kraamcadeau voor een tweeling

Als je het al lastig vindt om voor één pasgeboren baby een leuk kraamcadeau te vinden, dan is voor twee al helemaal pittig. Echter hoeft het kopen van een kraamcadeau voor een tweeling niet lastig te zijn. Hierboven had je al gelezen over de tweeling luiertaart, maar er is meer. Denk aan een leuk tweeling kraampakket.

Zo vind je bijvoorbeeld bij ons in het assortiment kraampakketten die je kunt laten vullen. Tevens ook weer verkrijgbaar in verschillende kleuren. In het kraampakket zit een leuk knuffeltje, sokjes, mutsje, slabbetje en een badjas. Het kan per koffertje verschillen wat er in zit. Je hoeft als je kiest voor een kraampakket als kraamcadeau niet zelf nog allemaal spulletjes te kopen, op elkaar af te stemmen en het mooi in te maken.

Wat is een leuk kraamcadeau om te geven?

Er zijn dus allerlei verschillende kraamcadeaus om te kopen voor een pasgeboren kindje en de kersverse ouders. Of je nu iets speciaals zoekt voor een meisje of voor een jongen, of dat je het neutraal houdt, het gaat erom dat je er moeite in steekt. Naast moeite natuurlijk ook wat liefde. Maak het niet moeilijker dan dat het is en geef er een persoonlijke touche aan. Denk aan een handgeschreven kaartje of iets kenmerkends aan jou of je band met de ouders en het kindje.