Geboortegift in de Media > Geboortegift.nl
Shopping Cart

Geboortegift in de Media

Bekend van Echte Gooische Moeders

Het had een groot feest moeten worden in ‘t Gooi, de geboorte van baby Belle (van Pauline uit Gooische Moeders). Zoals iedereen wellicht heeft kunnen lezen heeft Pauline vroegtijdig haar dochtertje “Belle” verloren bij een vroeggeboorte.

Bo en Leslie organiseerde op 17 september een babyshower voor Pauline. De dag dat Pauline voor controle toch maar even naar het ziekenhuis is gegaan. 
In aflevering 5 (seizoen 2) van Echte Gooische Moeders is onze luiertaart te zien welke voor Pauline is gemaakt. De aflevering is te zien op videoland. 

Sfeerimpressie van de aflevering

Fragment uit de aflevering

Wist je dat?

Geboortegift.nl is opgericht in 2017 vanaf een zolderkamertje en inmiddels uitgegroeid tot de grootste leverancier van luiercadeaus in Nederland en Belgie. We vertellen graag meer over Geboortegift.nl op de over ons pagina.

Het team van geboortegift.nl bestaat uit een aantal creatieve mensen die elke dag hard werken om het perfecte geboortecadeau samen te stellen. Wekelijks discussiëren we met elkaar over nieuwe producten, acties en hoe we onze service kunnen verbeteren naar onze klanten.

Niet helemaal wat je zocht? Neem gerust een kijkje bij onze andere luiertaarten. Wij zijn de grootste leverancier van luiercadeaus in Nederland!

Geboortegift.nl de grootste leverancier van luiercadeaus in Nederland!

Op zoek naar een kraamcadeau waar jij de aanstaande ouders mee wilt verrassen? Dan wil je gaan voor een uniek cadeau dat mooi vormgegeven is én van nut voor de verzorging van de baby. Heel goed dat je bij ons terecht bent gekomen, want hier zul je zeker slagen.

Bij Geboortegift vind je kraampakketten, luiertaarten en andere baby cadeaus, van hoge kwaliteit en erg leuk om weg te geven.

Met veel zorg en aandacht stellen wij de kraamcadeaus en luiertaarten samen, zodat jij de ouders van de kleine kunt verrassen. Onze producten worden op maat gemaakt en jij kunt als klant specifiek aangeven wat jouw wensen zijn. Zo maak je een persoonlijk kraamcadeau dat speciaal voor de baby wordt samengesteld.

Origineel & gepersonaliseerd cadeau voor baby

Weet je de naam van het kindje al? Hoe leuk is het dan om jouw kraamcadeau te personaliseren en de naam van de kleine erin terug te laten komen? Bij je bestelling kun je een naam invullen en zelf bepalen hoe het eruit moet komen te zien.

Onze kraampakketten zijn ontzettend leuk om cadeau te doen. Bestel je bijvoorbeeld een gevuld geboortekoffertje, dan is de inhoud niet alleen handig tijdens de kraamtijd, over een paar jaar zul je de kleine zien rondlopen met zijn eigen koffertje dat hij overal mee naartoe sleept.

Daarnaast maken wij luiertaarten, gemaakt van pampers en aangekleed met leuke accessoires. Een perfect kraamcadeau die de ouders zeker nodig hebben. Deze en andere baby cadeaus van Geboortegift zijn onmisbaar voor de geboorte van het kindje. Kijk in ons assortiment naar alle baby cadeaus en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

De waardering van www.geboortegift.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1638 reviews.