Shopping Cart

Jouw persoonsgegevens zijn veilig

Jouw persoonsgegevens zijn veilig bij ons!

Vanaf 25 mei 2018 is de wet van Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Dit betekent simpelweg dat elk bedrijf persoonsgegevens goed moet beschermen. Wij vinden het van belang dat je veilig bij ons kunt winkelen, dus hebben wij onze webwinkel hier op ingericht. Op deze pagina vind je de maatregelen die we getroffen hebben en de nodige extra informatie over deze nieuwe wetgeving. Jouw persoonsgegevens zijn veilig bij Geboortegift.nl.

Bestelpagina

Bij elke bestelling moet je aangeven of we gegevens mogen verwerken. Het verwerken van de gegevens betekent voor ons dat we de bestelling kunnen toevoegen aan je persoonlijke account. Wanneer je hiervoor kiest heb je altijd zicht op bestellingen, track and trace en nog veel meer.

Mijn Account

Via de “mijn account” pagina kun je altijd je gegevens wijzigen, bestellingen inzien, maar ook uw account definitief verwijderen. Wanneer je hiervoor kiest worden je gegevens volledig gewist in ons systeem. Nadeel: Wanneer je opnieuw bij ons komt winkelen moet je wel een nieuw account aanmaken, en de gegevens opnieuw invullen.

Welke gegevens bewaren we en hoelang?

De ingevulde persoonsgegevens vormen je account binnen onze winkel. Naast je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer registreren we je e-mailadres. Op je eigen accountpagina vind je de bestellingen terug en heb je de gelegenheid gegevens wijzigen en- of te verwijderen. Koop je liever als gast? Dat kan bij Geboortegift.nl zonder problemen. Accountgegevens blijven “actief” totdat je deze zelf verwijdert door het account te verwijderen.

Activiteiten met je gegevens

Je persoonlijke gegevens zijn bij ons veilig. Je kunt nieuwe bestellingen gemakkelijk plaatsen omdat je gegevens al kennen. Geboortegift.nl neemt nooit telefonisch contact met je op voor acquisitie, enkel wanneer we vragen hebben over je bestelling! Daarentegen melden we je aan voor onze nieuwsbrief, omdat deze vaak informatie geeft over nieuwe producten en diensten.

Welke gegevens bewaren we niet?

Gegevens die je invult bij het bestellen van een product bewaren we niet! De persoonlijke tekst van een geboortekaartje en /- of T-shirtje slaan wij niet op.

geboortegift voldoet aan avg wetgeving 

Je persoonsgegevens zijn privacy gevoelig en worden daarom monitoren en beveiligen we deze permanent. Hiervoor hebben wij een servicecontract afgesloten met onze leverancier. Geboortegift.nl wordt permanent bewaakt en gescand op “malware”, hackers, en andere mogelijke security risico’s. Zodra er een datalek heeft plaatsgevonden melden we dat direct aan de getroffen gebruikers.

Uw persoonsgegevens zijn veilig

©Geboortegift.nl – 04-01-2020

Geboortegift.nl de grootste leverancier van luiercadeaus in Nederland!

Op zoek naar een kraamcadeau waar jij de aanstaande ouders mee wilt verrassen? Dan wil je gaan voor een uniek cadeau dat mooi vormgegeven is én van nut voor de verzorging van de baby. Heel goed dat je bij ons terecht bent gekomen, want hier zul je zeker slagen.

Bij Geboortegift vind je kraampakketten, luiertaarten en andere baby cadeaus, van hoge kwaliteit en erg leuk om weg te geven.

Met veel zorg en aandacht stellen wij de kraamcadeaus en luiertaarten samen, zodat jij de ouders van de kleine kunt verrassen. Onze producten worden op maat gemaakt en jij kunt als klant specifiek aangeven wat jouw wensen zijn. Zo maak je een persoonlijk kraamcadeau dat speciaal voor de baby wordt samengesteld.

Origineel & gepersonaliseerd cadeau voor baby

Weet je de naam van het kindje al? Hoe leuk is het dan om jouw kraamcadeau te personaliseren en de naam van de kleine erin terug te laten komen? Bij je bestelling kun je een naam invullen en zelf bepalen hoe het eruit moet komen te zien.

Onze kraampakketten zijn ontzettend leuk om cadeau te doen. Bestel je bijvoorbeeld een gevuld geboortekoffertje, dan is de inhoud niet alleen handig tijdens de kraamtijd, over een paar jaar zul je de kleine zien rondlopen met zijn eigen koffertje dat hij overal mee naartoe sleept.

Daarnaast maken wij luiertaarten, gemaakt van pampers en aangekleed met leuke accessoires. Een perfect kraamcadeau die de ouders zeker nodig hebben. Deze en andere baby cadeaus van Geboortegift zijn onmisbaar voor de geboorte van het kindje. Kijk in ons assortiment naar alle baby cadeaus en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

De waardering van www.geboortegift.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1579 reviews.