Koffertje Chantal blijft Slapen

Koffertjes Chantal blijft Slapen

koffertje chantal blijft slapen header
Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Chantal Blijft Slapen koffertjes

Iedere week gaat Chantal op tv uit logeren bij bekende sterren om een etmaal met hen mee te lopen. Het tv-programma is niet compleet zonder haar roze koffer die ze voor elke logeerpartij inpakt. Is er in jouw familie of vriendenkring een kleintje op komst dat straks als hij of zij groter is wel eens uit logeren mag bij opa en oma? Hoe leuk is het dan als het kind zelf een Chantal Blijft Slapen koffertje kan inpakken met daarin een onmisbare knuffel en pyjama?

Het Chantal Blijft Slapen koffertje als kraamcadeau?

Bij Geboortegift vind je de leukste koffertjes met de tekst Chantal Blijft Slapen die in verschillende kleuren, van babyroze tot stoer donkerblauw, verkrijgbaar zijn. De mooie en stevige koffertjes zijn erg geschikt om als kraamcadeau te geven en je kunt ze zelf vullen met leuke én nuttige baby-artikelen. Een ideaal cadeau waar het kindje in de komende jaren veel plezier van zal beleven op zijn eigen logeerpartijtjes.

Niet Chantal, maar de baby blijft slapen

Wil je voor de kleine een leuk Chantal Blijft Slapen koffertje bestellen, dan kun je de kleur en inhoud zelf samenstellen. Personaliseer het koffertje door de naam Chantal te vervangen door die van de aanstaande eigenaar en kies uit een van de mooie kleuren die beschikbaar zijn. De Chantal Blijft Slapen koffertjes in ons assortiment zijn niet de enige producten die je kunt personaliseren voor de geboorte van de kleine. We hebben erg leuke en unieke luiertaarten die we met zorg voor je samenstellen. Ze krijgen een eigen touch doordat jij de kleuren selecteert en de naam van de baby op de producten kan laten afdrukken. En naast de Chantal Blijft Slapen koffertjes hebben we ook andere handige kraampakketten waar de aanstaande ouders met hun kindje veel gebruik van zullen maken.

Het Chantal Blijft Slapen koffertje bestel je bij Geboortegift

Ga jij jouw zus of vriendin verrassen met een uniek kraamcadeau vol spullen voor de verzorging van de kleine? Bestel dan het Chantal Blijft Slapen koffertje, niet alleen mooi met de naam van het aankomende kindje, maar ook gevuld met producten die jij voor de kleine hebt geselecteerd. En gegarandeerd een koffertje dat in de toekomst vaker gebruikt gaat worden! Wil je weten hoe je het koffertje van Chantal Blijft Slapen naar smaak kunt samenstellen en vullen, of wil je meer informatie over de luiertaart en andere baby cadeaus? Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag om het perfecte kraamcadeau voor de kleine te vinden.