Kraampakket

Kraampakket cadeaus

Kraampakket banner
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 23 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 23 resultaten wordt getoond

Origineel kraampakket cadeau kopen?

Er wordt binnenkort een baby geboren, of wellicht wel twee. Tijd voor een klein feestje, want de geboorte van een baby is toch altijd een mooi en bijzonder moment. Wanneer je op kraambezoek gaat wil je natuurlijk wel een cadeau geven aan de kersverse ouders en het kindje of kindjes. Uiteraard wel iets origineels en waar zowel de ouders aan het nieuwe wondertje of wondertjes iets aan hebben. Een kraampakket is bijvoorbeeld een origineel cadeau om te geven, maar ook om te ontvangen. Een praktisch en tevens origineel kraampakket cadeau kopen doe je bij Geboortegift. Lees hieronder alles over onze kraampakketten.

Onze kraampakketten

Een kraampakket cadeau kopen voor de kersverse ouders en hun zoontje, dochtertje of wellicht een tweeling kan een lastige opgave zijn. Wat moet je ze nu geven? Bij ons vind je kraampakketten voor jongens, meisjes en tweelingen. We hebben in ons assortiment bijvoorbeeld geboortekoffertjes die gevuld zijn met allerlei leuke spulletjes. Zo zit er in de koffertjes een knuffeltje, mutsje, slabbetje, rompertje of een T-shirt met naam en sokjes. Het verschilt echter wel per koffertje wat er precies in zit. Ook is het mogelijk om zelf een kraampakket cadeau samen te stellen (klik hier). Hierbij bepaal jij dus zelf welke kleur het koffertje heeft en wat je er in wilt hebben.

Luiertaart geven als kraamcadeau

Naast een leuk en origineel koffertje om te geven als kraampakket cadeau vind je in ons assortiment ook diverse luiertaarten. Zo hebben we een luiertaart voor een meisje, een jongen, tweelingen luiertaart en ook neutrale luiertaarten, wanneer het geslacht nog niet is bekendgemaakt van de baby. De neutrale luiertaart is bijvoorbeeld erg geschikt om te geven tijdens een babyshower. Als de baby is geboren weet je namelijk wel wat voor geslacht het is. Alleen je kunt een neutrale luiertaart ook kiezen vanwege de neutrale kleuren die jou en de kersverse ouders aanspreken.

kraampakket kopen

Bij onze luiertaarten vind je verschillende thema’s. Zowel thema’s voor jongens als voor meisjes. Het is maar net wat jij vindt passen bij de ouders en natuurlijk niet te vergeten de baby of baby’s. Een luiertaart is dus een taart van, je raadt het al, luiers. Mocht jouw perfecte thema luiertaart er niet tussen zitten, geen probleem. Je kunt ook zelf een luiertaart samenstellen.

Kraampakket cadeau kopen bij Geboortegift

Wil jij graag een origineel kraampakket cadeau kopen? Dan ben je bij Geboortegift aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk een origineel kraampakket als een geboortekoffer of een luiertaart. Wat het geslacht van de baby ook is of wanneer het wel of niet bekend is gemaakt, het maakt niet uit. Bij ons vind je namelijk cadeaus voor meisjes, jongens en ook tweelingen.

Heb je een vraag over één van onze kraampakketten of hoe je er zelf één samenstelt? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen of adviseren je graag.