Longsleeve

Longsleeves

Longsleeves assortiment banner
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 32 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 32 resultaten wordt getoond

Longsleeve kopen als cadeau

Longsleeves zijn ook voor baby’s erg leuke basic comfortabele kledingstukken. We hebben ze met elk een eigen leuke, grappige of lieve tekst. En in diverse kleuren, waaronder wit. Dus ook op zonnige zomerdag is het niet te warm. Je zoontje of dochtertje deze truitjes het hele jaar door dragen. Bekijk hieronder onze longsleeves voor baby’’s vanaf maat 50/56.

Longsleeves met lieve of grappige tekst

Onze collectie longsleeves voor baby’s hebben we allemaal voorzien van een lieve of grappige tekst. Enkele echt gericht op meisjes of op jongens. Zoals de shirts met de tekst ‘ik word grote broer / zus’. En zit er nou geen truitje tussen met een tekst wat jou aanspreekt? Geen nood. Je kunt ook je eigen tekst erop laten zetten. Bijvoorbeeld de naam van je zoontje of dochtertje. Naast de tekst kun je ook de kleur van het shirt uitkiezen en zelfs de kleur van de letters. Bekijk ook eens onze rompertjes. Ook deze kun je laten bedrukken met je eigen tekst.

Juiste pasvorm longsleeves voor je baby

Zo’n longsleeve is natuurlijk erg praktisch voor je baby. En je kunt er ook niet genoeg van hebben in de eerste maanden. Maar waar het bij jouw kindje vooral om draait is comfort. Zo’n truitje moet niet gaan knellen. Dat zit immers niet fijn. Bovendien is het ook lastiger om je zoontje of dochtertje aan de kleden met een strakker shirt.

De longsleeves zijn ook erg leuk om als cadeau weg te geven. Kies dan wel een maatje groter: vanaf maat 62. Baby’s groeien immers erg hard de eerste maanden. Het is zonde als het truitje al snel te klein is. Het kindje kan het dan ook amper of niet aan hebben.

Baby T-shirt met korte mouw

Een shirt met lange mouwen kan op een mooie warme zomerse dag misschien te warm zijn. We hebben daarom ook shirts voor baby’s met korte mouwen. Deze T-shirts zijn te vergelijken qua stijl als onze longsleeves. Je kunt zelf je kleur kiezen (bijvoorbeeld roze, blauw of zwart). Ook bij de T-shirts is het mogelijk om zelf een eigen gekozen tekst erop te laten bedrukken. Dat blijft erg populair!

Longsleeves voor baby’s bij Geboortegift

Heb je een passende longsleeve voor je baby gevonden? Leuk! Bestel vandaag nog voor 15:00 uur en we zorgen er voor dat op deze dag jouw kant wordt opgestuurd. Mocht het shirt niet helemaal naar wens zijn? Bijvoorbeeld omdat je toch een andere kleur had gewild? Kan gebeuren. Stuur ons het artikel binnen 14 dagen naar ons terug. Dan storten wij het bedrag gewoon weer terug op jouw rekening. Dit geldt overigens niet voor maatwerk, bijvoorbeeld voor het bedrukken van de longsleeve.