Losse artikelen

Losse (baby)artikelen

Reveal party
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 30 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 30 resultaten wordt getoond

Babyartikelen: als kraamcadeau of elk ander moment

We hebben natuurlijk luiertaarten: een prachtig kraamcadeau opgebouwd uit luiers en andere babyartikelen. Erg populair en ook erg leuk om te geven. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen kraamcadeau samenstellen. En zoek je daarvoor nog wat mooie babyartikelen om aan je cadeau toe te voegen. Hierboven vind je al een mooie selectie van onze losse babyartikelen. Denk aan een lekkere warme badjas of een eveneens warm mutsje. Het leuke is: je kunt het ook nu laten bedrukken met de naam van de kleine. Dan geeft zo’n cadeau een extra persoonlijk tintje.

Losse babyartikelen bedrukken

Je kunt dus al onze losse babyartikelen laten bedrukken. Naast dat dit extra speciaal is als je het als cadeautje weggeeft – is het natuurlijk ook wel zo speciaal als je je een bedrukt mutsje aan je eigen kindje geeft. We kunnen dan ook de naam erop zetten en/of een afbeelding. Kijk ook eens bij de rompertjes en slabbetjes. Goed om een paar op voorraad te hebben. Ook deze kledingstukken kunnen we altijd voor je bedrukken.

Bestel de leukste artikelen bij Geboortegift

Of je nu op zoek bent naar een kraamcadeau of als je gewoon zomaar iets leuks voor de kleine wilt kopen: we helpen je graag. Ook pakken we het met liefde voor je in. Op welke manier mag je zelf bepalen. Je kunt er ook nog een leuk kaartje bij doen met je eigen tekst. Bestel je vandaag (mits vandaag een werkdag is)  nog voor 15:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat het vandaag nog naar je toegestuurd wordt.