Luiertaarten neutraal (unisex)

Luiertaarten neutraal (unisex)

luiertaarten neutraal header
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 123 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 123 resultaten wordt getoond

Luiertaart neutraal kopen?

Wanneer het geslacht van de baby nog niet is bekend gemaakt door de ouders kan het lastig zijn om een cadeautje te zoeken. Met een luiertaart neutraal zit je altijd goed. Luiers zijn tenslotte de eerste maanden en jaren namelijk nog niet weg te denken bij een gezin. Alleen om nu een pak luiers te geven is ook niet heel erg leuk. Daarom vind je bij ons in het assortiment neutrale luiertaarten. Dit is leuk om te geven, maar ook om te ontvangen. Wil jij een luiertaart neutraal kopen? Kijk dan nog eens rustig door ons bovenstaande assortiment. Meer weten over een luiercadeau? Lees dan hieronder verder.

Wat is een unisex luiertaart?

Een luiertaart is een superleuk en origineel kraamcadeau om te geven. Wanneer je dus niet weet of je een jongens-, meisjes- of wellicht een tweeling cadeau moet geven is het dus handig om te kiezen voor een unisex cadeau. Een luiertaart kun je vergelijken met een bruidstaart. De taart is opgebouwd uit meerdere lagen, alleen dan van luiers in plaats van eetbare lagen. De taart bestaat uit tientallen luiers. Er zijn in ons assortiment ook grotere luiertaarten die dus ook bestaan uit meer luiers.

luiertaart neutraal kopen

Vaak zijn praktische spullen al in huis, zoals speelgoed en kleertjes. Een neutrale luiertaart is dus een origineel cadeau om te geven, want waar heb je als ouders nooit genoeg van? Precies, van luiers. De luiers worden op een creatieve en daarmee op een leuke manier gepresenteerd. Hierdoor is een luiertaart leuk om te geven tijdens een babyshower en als kraamcadeau.

Wanneer een neutrale luiertaart?

Wanneer je niet weet of je een luiertaart voor een meisje of een luiertaart voor een jongen kan kopen is een neutrale luiertaart een heel goed alternatief. Net als bij de meisjes en jongens luiertaarten zijn er ook bij de neutrale luiertaarten een aantal vast samengestelde thema luiertaarten. De kleuren en accessoires die bij de neutrale luiertaart zijn toegevoegd hebben zelf ook een neutrale kleur. Denk daarbij aan lichte neutrale kleuren, zoals bruin, beige, grijs en crème kleur.

Zit de perfecte neutrale luiertaart niet tussen de bestaande thema’s? Geen paniek, het is namelijk ook mogelijk om zelf een luiertaart samen te stellen, waarbij jij zelf bepaald wat je toevoegt aan de taart. Je bepaald daarbij helemaal zelf de kleuren van de babyspulletjes en wat je er precies allemaal aan wilt toevoegen. Wil je zelf een luiertaart samenstellen? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een luiertaart.

Luiertaart neutraal kopen bij Geboortegift?

Wil je graag een origineel cadeau geven, alleen vind je het lastig om iets te vinden? Dan is het geven van een neutrale luiertaart een perfecte optie. Dit functionele en originele cadeau zal altijd goed in de smaak vallen tijdens een babyshower of tijdens het kraambezoek. Heb je een vraag over een luiertaart of over het zelf samenstellen van een luiertaart? Nee dan gerust contact met ons op. Wij helpen en adviseren je graag!