Tweeling luiertaarten

Tweeling luiertaarten

tweeling luiertaarten header
Show Filters

Toont alle 16 resultaten

Show Filters

Toont alle 16 resultaten

Tweeling luiertaarten: dubbel zo leuk!

Een baby gebruikt in zijn/haar eerste levensjaar gemiddeld 7 luiers per dag. Aan luiers kun je als kersverse ouders zijnde dus nooit genoeg hebben. En dat geldt letterlijk dubbel zoveel als het om een tweeling gaat. Hoe welkom ze ook zijn, luiers geven is misschien wel een beetje raar. Maar dat is een ander verhaal als je een tweeling luiertaart koopt en geeft.

Een luiertaart is opgebouwd uit luiers. Het heeft meerdere lagen (net zoals een taart dat heeft) en het kan zelfs de vorm hebben van een taart. Maar we hebben zoveel verschillende thema’s waarin je zo’n pampertaart kunt kopen én samenstellen. En dubbel zo leuk zijn de tweeling luiertaarten, met inderdaad twee keer zoveel luiers.

Gepersonaliseerde luiertaarten voor tweelingen

Heb je een tweeling luiertaart gevonden? Dan kun je in het bestelproces je eigen creatieve draai er nog aan geven. Zo hebben we bij elke luiertaart een schattig knuffelaapje en een drinkflesje toegevoegd. Aan jou de keus of je een roze aapje wilt, een bruine of toch blauw. En om het nog persoonlijker te maken kun je op het T-shirt van het aapje nog de twee namen van de pasgeboren tweeling laten drukken. Als dat al niet leuk genoeg is, dan kun je zelfs nog een lettertype kiezen en de kleur van de tekst.

Diverse thema’s luiertaarten

We noemden het al even: onze luiertaarten hebben verschillende thema’s. Bijvoorbeeld voetbal of een taart in de vorm van een jeep: het ene knuffelaapje achter het stuur, de andere in de bijrijdersstoel. Of ga voor een stoere tweelingscooter. Allemaal dus gemaakt uit lagen luiers (waarbij geen enkele lijm wordt gebruikt). Daarnaast maken we ook echt mega luiertaarten met zo’n 175 pampers aan boord.

Voor de luiertaarten gebruiken we maat 2 pampers, die je gebruikt als de baby rond de 2 á 3 maanden is. Dit doen we bewust zodat ouders het niet direct hoeven uit te pakken, maar het als decoratie op de kinderkamer kunnen plaatsen. Daar komt bij dat de ouders vaak al genoeg luiers hebben voor de eerste maand! Een luiertaart is dan ook niet alleen praktisch, maar ook leuk als tweeling cadeau. Zowel om te geven als om te krijgen!

Tweeling luiertaart snel geleverd

Ben je overtuigd, een tweeling luiertaart gevonden en heb je je bestelling afgerond? Dan profiteer je ook nog eens van onze snelle levertijd. Afhankelijk van de luiertaart die je hebt gekozen kan dat twee dagen zijn of zelfs al morgen. Dus ook als je op korte termijn nog snel een kraamcadeau voor een tweeling wilt kopen, dan zijn we er voor je.