Rompertjes

Rompertjes

Rompertjes categorie
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 27 resultaten wordt getoond

Rompertjes van Geboortegift

Onze rompertjes zijn van 100% katoen en van zeer goede kwaliteit, waardoor ze echt heerlijk zitten. Daarbij hebben we ook veel rompertjes waaruit je kunt kiezen. Allemaal met een unieke en grappige teksten erop en elke romper is ook weer in verschillende kleuren.

Waarom een rompertje?

Een rompertje is een heel handig en fijn kledingstuk voor baby’s. Het is een broekje en hemdje aan elkaar. Daardoor heeft de baby geen blote rug en buik, omdat het hemdje omhoog kruipt. Er kan op die manier dan ook geen onnodig warmte verloren gaan. Dus zeer comfortabel voor de kleine. Ook houdt het de luier mooi op zijn plek. En dankzij de drukknoopjes aan de onderkant kun je ook makkelijk je kindje verschonen.

Hoeveel heb je er nodig?

Het advies is om minimaal 3 rompertjes op voorraad te hebben liggen. Maar daarbij verschilt het ook per baby hoeveel rompertjes er gebruikt wordt en hoe vaak je wilt wassen. In principe kan een baby prima 2 dagen dezelfde romper dragen. Tenzij de kleine veel spuugt, dan zijn er wat meer rompertjes per dag nodig.

Vlekken uit romper halen

Een romper kan soms best vies worden. Maar als je meteen ingrijpt haal je de meeste vlekken er met gemak weer uit. Ook als er een flinke poepluier in het spel is. Zet dan na het verschonen de romper in de week, wrijf de vlekken er daarna uit met een vlekkenverwijderaar en laat het meedraaien in de wasmachine. We adviseren de bedrukte textiel te wassen op 40 graden, omdat dit beter is voor het drukwerk. Wij raden je af het textiel in de droger te doen, dit kan namelijk krimpen door de hoge temperatuur.

Rompertje als kraamcadeau bij Geboortegift

Een rompertje kopen en geven als kraamcadeau? Waarom niet? Daarom hebben we allemaal voorzien van een leuke tekst als ‘ik word grote zus’ of ‘oma is mijn grootste sponsor’. We pakken het daarbij mooi voor je in. Hoe? Dat mag je allemaal zelf bepalen. Ook als je er een kaartje bij wilt hebben en welke tekst je daarop wilt hebben. Natuurlijk kun je het ook voor je eigen zoontje of dochtertje kopen.