SALE!

SALE
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 32 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 32 resultaten wordt getoond

Sale

Een extra voordelig kraamcadeau kopen? Hieronder hebben we alle aanbiedingen voor je verzameld. Sommige van deze artikelen is zelfs onze laatste voorraad. Dus op = op. Wees er snel bij.

Scherp geprijsde gepersonaliseerde baby artikelen

Alle babyartikelen die je hierboven vindt hebben we nu extra scherp voor je geprijsd. Dat is ten eerste al mooi meegenomen. Maar wat stiekem nog leuker is: je kunt al deze artikelen een persoonlijk tintje meegeven. Neem de luiertaart met het slingeraapje. Het aapje kun je een shirt laten dragen met daarop de naam van de kleine. Daarbij kies je ook zelf welke kleur dat aapje moet zijn en welke kleur de letters op het shirt. En je hebt de keuze om er nog een geboortekaartje en/of slofjes erbij te bestellen.

De prijs is dan extra voordelig, maar het geven én ontvangen van zo’n cadeau is onbetaalbaar mooi. Wil je toch verder kijken dan bovenstaande aanbod? Bekijk dan hier al onze baby cadeaus en luiertaarten.

Extra voordelige shoppen bij Geboortegift

Bij ons krijg je altijd waar voor je geld. Wat is er dan mooie dan dezelfde kraamcadeau extra voordelig te bestellen. Doe je dat vandaag voor 15:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je gewenste artikel vandaag naar je opgestuurd wordt. Zo heb je snel jouw kraamcadeau in huis. Leuk om te geven. Ook leuk om zelf te houden.