Slabbetjes

Slabbetjes

Slabbetjes
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

Slabbetjes gemaakt om vaak vies te worden

Een slabbetje is dus onmisbaar wanneer je baby gaat eten. Je voorkomt met een slabbetje een hoop was. Dat mooie T-shirt wat je je zoontje of dochtertje hebt gegeven blijft nu tenminste mooi schoon. Je hoeft je kindje niet steeds om te kleden en minder vaak babykleding te wassen. Dat laatste is tevens weer fijn voor de kleding zelf. Veelvuldig wassen is immers ook niet altijd bevorderlijk. Maar wel voor onze slabbetjes. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en je kunt ze gerust elke dag wassen.

Verschillende kleuren en teksten

Je vindt de slabbetjes hier bij ons in vier kleuren: wit, roze, blauw en zwart. De zwarte vind je misschien handig omdat die minder vies lijkt. Naast deze vier kleuren hebben we ze allemaal met een leuke, grappige, unieke tekst bedrukt. Je kunt er ook voor kiezen om de naam van de kleine erop te laten drukken. Leuk voor je eigen zoontje of dochtertje, of om cadeau te geven. Of aan je (schoon)ouders. We hebben namelijk ook een slabbetje met de tekst ‘jullie worden opa & oma’. Een originele manier om te laten weten dat jullie een kindje verwachten.

Slabbetjes kopen bij Geboortegift

Je ziet: de slabbetjes komen altijd van pas. En zeker mooi wordt het als het slabbetje bedrukt is met de naam van de kleine. Of met een andere grappige, leuke tekst. Net zoals bij rompertjes kun je het beste een aantal slabbetjes op voorraad hebben liggen. Heb je al een gevonden die je wilt bestellen? Leuk! Doe dat op een werkdag voor 15:00 uur en we sturen het dezelfde dag nog voor je op. Heb je nog een vraag? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.