T-Shirts

Baby T-shirts

Baby T-shirts banner
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 29 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 29 resultaten wordt getoond

Juiste pasvorm T-shirt voor baby’s

Natuurlijk is het leuk als je kleintje er leuk uit ziet in de kleertjes. Zo’n grappig baby T-shirt past daar zeker bij. Maar waar het bij je dochtertje of zoontje vooral om gaat is het comfort. Het shirt moet goed passen niet gaan knellen. Ten eerste is het lastiger om je baby aan te kleden met een strakker shirt en ten tweede is het voor je kind ook helemaal niet fijn om te dragen.

Geef je een baby T-shirt cadeau? Leuk idee! Kies dan een shirt vanaf maat 62. De eerste maanden groeit een baby immers heel hard. En je wilt ook niet dat het shirtje al snel te klein is. Zonde want dan wordt het vast ook amper gedragen. Of wellicht zelfs niet.

Shirt met eigen tekst bedrukken

De baby T-shirts zijn allemaal voorzien van een grappige of lieve tekst. Maar je kunt ook je eigen tekst erop laten zetten. Bijvoorbeeld de naam van de kleine die het gaat dragen. Of bedenk een andere leuke tekst. Daarbij kun je ook meteen de kleur van de tekst kiezen en het lettertype. Kijk ook eens bij de slabbetjes of de longsleeves. Ook deze kun je laten bedrukken met je eigen tekst.

Bestel je baby T-shirts vertrouwd bij Geboortegift

Bestel je baby T-shirts vandaag voor 15:00 bij en we zorgen ervoor dat het op deze dag ook nog jouw kant op gestuurd wordt. Mocht het kledingstuk niet helemaal naar wens zijn? Bijvoorbeeld omdat je toch liever zwart wilt in plaats van wit of omdat de maat te klein is. Geen probleem. Stuur het artikel binnen 14 dagen naar ons terug, dan storten we het bedrag gewoon weer terug op je rekening. Helaas geldt deze retourvoorwaarden niet voor maatwerk. Bijvoorbeeld bij het bedrukken van het T-shirt.