Tweeling cadeau

Tweeling cadeau kopen?

tweeling cadeau header
Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Tweeling cadeau als kraamcadeau

Ben je op zoek naar een kraamcadeau voor een tweeling? Een tweeling cadeau vraagt net even iets meer aandacht. Een tweeling is bijzonder dus een cadeau voor een tweeling moet ook speciaal zijn. Het is tenslotte dubbelfeest wanneer er een tweeling wordt geboren. Je wilt de pasgeboren ouders dan wel een origineel en natuurlijk ook handig cadeau geven. Bij ons in het assortiment vind je verschillende tweeling cadeaus. Tweeling cadeau kopen? Neem dan nog rustig een kijkje door ons bovenstaand assortiment. Wil je meer informatie? Lees dan hieronder verder.

Luiertaarten voor tweelingen

Een luiertaart, wat is dat nu precies? Je kunt een luiertaart wel vergelijken met een bruidstaart. Het is opgebouwd in meerdere lagen. Alleen bij een luiertaart bestaan die lagen dus uit allerlei, wel tientallen luiers. Misschien denk je in eerste instantie dat het wat raar is om luiers te geven. Alleen wat heeft een gezin de eerste levensjaren voor zijn of haar dochtertje nodig? Precies, luiers heel veel luiers. Laat staan bij een tweeling, daarbij gaan de luiers er extra snel doorheen.

tweeling cadeau kopen

Voor een tweeling cadeau kun je dus extra uitpakken. Bij ons in het assortiment vind je dus ook tweelingen luiertaarten om te geven als kraamcadeau. Een tweeling luiertaart is qua basis hetzelfde als een luiertaart voor een jonge en als een meisjes luiertaart. Alleen voor een tweeling zijn alle accessoires producten dubbel. Dus twee knuffel aapjes, twee flesjes, twee speentjes, twee paar sokjes en ga zo maar door. De tweeling luiertaarten zijn er in verschillende thema’s. Ook vind je een tweeling luiertaart met iets roze of iets blauws, of twee keer roze en twee keer iets blauws. Er kan natuurlijk een tweeling worden geboren van hetzelfde geslacht, maar een jongetje en een meisje kan ook. Hier hebben wij dus ook al rekening mee gehouden binnen de thema’s.

Zit jouw perfecte tweelingen luiertaart er niet tussen? Dan kun je er ook voor kiezen om er zelf eentje te gaan ontwerpen. Hierbij bepaal jij zelf wat er wordt toegevoegd aan de luiertaart. Kom je daar niet helemaal uit? Stuur ons dan gerust een bericht of bel ons op 0475 – 47 60 56.

Origineel tweeling cadeau

Natuurlijk wil jij iemand graag een origineel cadeau geven. Of dit nu is tijdens een babyshower is of wanneer je op kraamvisite gaat. Bij ons vind je dus luiertaarten voor tweelingen, maar naast de luiertaarten hebben wij nog meer originele cadeaus. Bij ons kun je bijvoorbeeld ook rompertjes en T-shirts laten drukken. Het leukste is misschien nog wel om een geboortekoffertje te laten vullen. Zo maak je van een kraampakket voor een tweeling wel een heel origineel cadeau.

Tweeling cadeau kopen bij Geboortegift

Jij wilt de ouders en natuurlijk ook de tweeling een bijzonder cadeau geven. De geboorte van een tweeling is en blijft namelijk toch altijd bijzonder. Bij ons in het assortiment vind je daarom ook originele cadeaus voor de pasgeboren baby’s en de kersverse ouders. Van een luiertaart tot een eigen samengesteld kraampakket of bedrukte kleertjes, bij Geboortegift is het allemaal mogelijk.

Heb je een vraag over de tweeling cadeaus of heb je advies/ hulp nodig? Neem dan gemakkelijk contact met ons op en wij helpen je graag verder.