Shopping Cart

Bébé-jou

Onze samenwering met Bébé-jou

Als je op zoek bent naar hoge kwaliteits producten tegen een betaalbare prijs kom je al snel uit bij de productlijn van Bébé-jou. Het is een zeer bekent merk wat niet in onze collectie kan ontbreken. Wij verwerken de producten van Bébé-jou in onze luiercadeaus en kraamcadeaus, waardoor je altijd een hoogwaardig product cadeau geeft. We zijn erg blij dat we tot een samenwerking met Bébé-jou zijn gekomen, omdat we naast ons bestaande assortiment hoogwaardige producten kunnen toevoegen!

Momenteel in ons assortiment ....

Bébé-jou spenenkoort
Bébé-jou balletje (bruin)
Bébé-jou balletje (groen)

Accessoires tegen betaalbare prijs.

Wist je dat accessoires van Bébé-jou worden geïntegreerd in onze producten? We kunnen daardoor de prijzen van de producten scherp houden, terwijl we de beste kwaliteit leveren. Luiertaarten zijn er in allerlei soorten, maten en merken. Met de nieuwe Bébé-jou accessoires ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en veel plezier voor de allerkleinste.

Wist je dat: Je krijgt bij veel producten de mogelijkheid om het standaard product te vervangen voor een Bébé-jou product tegen een kleine meerprijs.

Geboortegift.nl de grootste leverancier van luiercadeaus in Nederland!

Op zoek naar een kraamcadeau waar jij de aanstaande ouders mee wilt verrassen? Dan wil je gaan voor een uniek cadeau dat mooi vormgegeven is én van nut voor de verzorging van de baby. Heel goed dat je bij ons terecht bent gekomen, want hier zul je zeker slagen.

Bij Geboortegift vind je kraampakketten, luiertaarten en andere baby cadeaus, van hoge kwaliteit en erg leuk om weg te geven.

Met veel zorg en aandacht stellen wij de kraamcadeaus en luiertaarten samen, zodat jij de ouders van de kleine kunt verrassen. Onze producten worden op maat gemaakt en jij kunt als klant specifiek aangeven wat jouw wensen zijn. Zo maak je een persoonlijk kraamcadeau dat speciaal voor de baby wordt samengesteld.

Origineel & gepersonaliseerd cadeau voor baby

Weet je de naam van het kindje al? Hoe leuk is het dan om jouw kraamcadeau te personaliseren en de naam van de kleine erin terug te laten komen? Bij je bestelling kun je een naam invullen en zelf bepalen hoe het eruit moet komen te zien.

Onze kraampakketten zijn ontzettend leuk om cadeau te doen. Bestel je bijvoorbeeld een gevuld geboortekoffertje, dan is de inhoud niet alleen handig tijdens de kraamtijd, over een paar jaar zul je de kleine zien rondlopen met zijn eigen koffertje dat hij overal mee naartoe sleept.

Daarnaast maken wij luiertaarten, gemaakt van pampers en aangekleed met leuke accessoires. Een perfect kraamcadeau die de ouders zeker nodig hebben. Deze en andere baby cadeaus van Geboortegift zijn onmisbaar voor de geboorte van het kindje. Kijk in ons assortiment naar alle baby cadeaus en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

De waardering van www.geboortegift.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1579 reviews.