Difrax - Geboortegift.nl - Grootste leverancier van Luiercadeaus in Belgiё
Shopping Cart

Difrax

Onze samenwering met Difrax

Babyflessen zijn onmisbaar in het eerste levensjaar van je baby. Je kunt je baby er mee voeden door er afgekolfde borstvoeding of flesvoeding in te geven. Zo kan bijvoorbeeld ook je partner de voeding geven, zodat jullie de intieme voedingsmomenten met je baby kunnen delen. Bij Difrax vind je de Anti-Colic S-fles: de ideale fles tegen darmkrampjes. De meegeleverde tepelvormige flessenspeen met soft-coating heeft een hoog acceptatiegehalte. Hierdoor is de Anti-Colic S-babyfles zeer geschikt om borstvoeding en flesvoeding te combineren. De Anti-Colic S-fles de best verkochte drinkfles van Nederland.

Difrax

Een greep uit onze Difrax luiertaarten

Al onze Difrax luiertaarten ontdekken?

De beste babyfles tegen darmkrampjes

Wist je dat Difrax S-flessen geschikt zijn voor allerlei voedingen, leeftijden en drinkhoudingen? De S-fles bevat geen onhygiënisch rietje, maar heeft een makkelijk te reinigen anti-colic ventiel in de bodem. Het ventiel en de unieke S-vorm zorgen ervoor dat lucht niet met de voeding vermengt. Zo krijgt je kindje minder lucht in de darmpjes en blijven voedingswaarden en vitamine C, A en E optimaal behouden.

Wist je dat: Je bij al onze producten heb je de mogelijkheid om het standaard flesje of speentje te vervangen voor een Difrax product tegen een kleine meerprijs.

Geboortegift.nl de grootste leverancier van luiercadeaus in Nederland!

Op zoek naar een kraamcadeau waar jij de aanstaande ouders mee wilt verrassen? Dan wil je gaan voor een uniek cadeau dat mooi vormgegeven is én van nut voor de verzorging van de baby. Heel goed dat je bij ons terecht bent gekomen, want hier zul je zeker slagen.

Bij Geboortegift vind je kraampakketten, luiertaarten en andere baby cadeaus, van hoge kwaliteit en erg leuk om weg te geven.

Met veel zorg en aandacht stellen wij de kraamcadeaus en luiertaarten samen, zodat jij de ouders van de kleine kunt verrassen. Onze producten worden op maat gemaakt en jij kunt als klant specifiek aangeven wat jouw wensen zijn. Zo maak je een persoonlijk kraamcadeau dat speciaal voor de baby wordt samengesteld.

Origineel & gepersonaliseerd cadeau voor baby

Weet je de naam van het kindje al? Hoe leuk is het dan om jouw kraamcadeau te personaliseren en de naam van de kleine erin terug te laten komen? Bij je bestelling kun je een naam invullen en zelf bepalen hoe het eruit moet komen te zien.

Onze kraampakketten zijn ontzettend leuk om cadeau te doen. Bestel je bijvoorbeeld een gevuld geboortekoffertje, dan is de inhoud niet alleen handig tijdens de kraamtijd, over een paar jaar zul je de kleine zien rondlopen met zijn eigen koffertje dat hij overal mee naartoe sleept.

Daarnaast maken wij luiertaarten, gemaakt van pampers en aangekleed met leuke accessoires. Een perfect kraamcadeau die de ouders zeker nodig hebben. Deze en andere baby cadeaus van Geboortegift zijn onmisbaar voor de geboorte van het kindje. Kijk in ons assortiment naar alle baby cadeaus en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

De waardering van www.geboortegift.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1638 reviews.