Onze samenwerking met Nûby™ zijn we erg trots op! Standaard leverbaar!
Shopping Cart

Nûby™

Onze samenwering met Nûby™

Geboortegift.nl is officieel partner van Nûby™ producten. We zijn erg trots om Onze samenwerking met Nûby™  te mogen aankondigen. Nûby™ is één van de snelst groeiende babymerken wereldwijd. Daarnaast is Nûby™ is marktleider in Europa. Nûby™ wordt in meer dan 155 landen verdeeld en is al 45 jaar over de hele wereld geliefd door miljoenen baby’s en families.

Nuby banner pagina nuby

Nûby™ assortiment

Met het toevoegen van Nûby™ producten in ons assortiment bieden we onze klanten de beste kwaliteit, voor een betaalbare prijs. Onze standaard flesjes en spenen zijn vanaf heden verkrijgbaar van het merk Nûby™. Doordat we Nûby™ producten als standaard gebruiken, verhogen we wederom onze kwaliteitsnormen die we stellen aan onze producten.

Nûby™ is marktleider in Europa

Door intensief samen met Europees markleider Nûby™ , bieden we de kersverse ouders een kwalitatief hoogwaardig assortiment producten aan. De Nûby™ spenen en Nûby™ flesjes zijn per direct beschikbaar in onze webwinkel.

Trots op onze merken!

Geboortegift.nl is trots om naast Difrax en Pampers, het merk Nûby te mogen voeren in Nederland en België. Als officieel partner van Nûby™ hebben we de mogelijkheid om de beste kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs.

Tot 50 kilo trekgewicht van de Nûby™ producten

Wist je dat het trekgewicht van een Nûby™ speen maximaal 50 kilo is? De geteste EU norm is vastgesteld op 20 kilogram. Nûby™ staat voor een hoge kwaliteit en een goede prijs, eigenschappen die geboortegift.nl ook kenmerkt.

Nuby babyflesjes

Maak nu kennis met de producten van Nûby™ door ze te bestellen. We hebben de beschikbare producten verwerkt in onze geboortecadeaus. Onze samenwerking met Nûby™ zorgt staat voor kwaliteit met een betaalbare prijs.

Geboortegift.nl de grootste leverancier van luiercadeaus in Nederland!

Op zoek naar een kraamcadeau waar jij de aanstaande ouders mee wilt verrassen? Dan wil je gaan voor een uniek cadeau dat mooi vormgegeven is én van nut voor de verzorging van de baby. Heel goed dat je bij ons terecht bent gekomen, want hier zul je zeker slagen.

Bij Geboortegift vind je kraampakketten, luiertaarten en andere baby cadeaus, van hoge kwaliteit en erg leuk om weg te geven.

Met veel zorg en aandacht stellen wij de kraamcadeaus en luiertaarten samen, zodat jij de ouders van de kleine kunt verrassen. Onze producten worden op maat gemaakt en jij kunt als klant specifiek aangeven wat jouw wensen zijn. Zo maak je een persoonlijk kraamcadeau dat speciaal voor de baby wordt samengesteld.

Origineel & gepersonaliseerd cadeau voor baby

Weet je de naam van het kindje al? Hoe leuk is het dan om jouw kraamcadeau te personaliseren en de naam van de kleine erin terug te laten komen? Bij je bestelling kun je een naam invullen en zelf bepalen hoe het eruit moet komen te zien.

Onze kraampakketten zijn ontzettend leuk om cadeau te doen. Bestel je bijvoorbeeld een gevuld geboortekoffertje, dan is de inhoud niet alleen handig tijdens de kraamtijd, over een paar jaar zul je de kleine zien rondlopen met zijn eigen koffertje dat hij overal mee naartoe sleept.

Daarnaast maken wij luiertaarten, gemaakt van pampers en aangekleed met leuke accessoires. Een perfect kraamcadeau die de ouders zeker nodig hebben. Deze en andere baby cadeaus van Geboortegift zijn onmisbaar voor de geboorte van het kindje. Kijk in ons assortiment naar alle baby cadeaus en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

De waardering van www.geboortegift.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1638 reviews.