Top 10 kraamcadeaus in 2021 -> Geboortegift.nl
Shopping Cart
top 10 kraamcadeaus 2021

Top 10 kraamcadeaus in 2021

Op zoek gaan naar een kraamcadeau voor bijvoorbeeld je zus of vriendin kan nogal overweldigend zijn door het enorme aanbod. Niets lijkt in eerste instantie mooi, bijzonder of origineel genoeg. Want welk cadeau vertaalt nu het beste  ‘’ik hou van jou, welkom op de wereld kleintje’’ naar het pasgeboren meisje of jongetje? Het uitzoeken van een geschikt kraamcadeau kan dus een hele lastige klus en onderneming zijn.

Om je daarbij te helpen hebben wij de top 10 kraamcadeau in 2021 voor je verzameld. Bespaart een hoop stress over het nadenken van wat is een geschikt cadeau. Plus je kunt gericht op zoek gaan naar een passend kraamcadeau. Benieuwd naar de top 10 kraamcadeaus in 2021? Ontdek het hieronder. 

#1 Luiertaart

Een luiertaart is niet alleen een top cadeau om te geven als kraamcadeau, maar ook al voor tijdens een babyshower. Deze taart die je kunt vergelijken met een bruidstaart, alleen is een luiertaart niet eetbaar. Die bestaat uit meerder lagen luiers. Kersverse ouders hebben tenslotte de eerste levensjaren nooit genoeg aan luiers. Om alleen een pakket luiers te kopen geeft ook zo ongezellig. Daarom is een luiertaart een superleuk en origineel kraamcadeau om te geven.

Mini Jungle Luiertaart Bruin

#2 Bewaardoos

De tijd gaat snel, soms iets te snel. Iedereen wil het liefst zoveel mogelijk momenten en herinneringen bewaren plus koesteren. Daar zijn uiteraard allerlei verschillende manieren voor. Echter is iets tastbaars hebben wat betreft het bewaren van herinneringen zeer waardevol. Je kunt de ouders en ook de pasgeboren baby natuurlijk bijvoorbeeld een bewaardoos geven. Dat gaat een doos worden met allemaal mooie, wellicht minder mooie, maar sowieso waardevolle momenten. Ook leuk om er later nog eens bij te pakken.

Nuby Blauw

#3 Kraampakket

In de top 10 kraamcadeaus in 2021 kan natuurlijk een origineel kraampakket niet ontbreken. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een kraampakket te gaan samenstellen. Denk aan een mooie mand met allerlei leuke en handige spulletjes erin. Ben je nu zelf niet zo creatief dan kun je natuurlijk er natuurlijk ook voor kiezen om er één te bestellen. Zo is een gevuld geboortekoffertje als kraampakket ook erg origineel om te geven.

Nuby Blauw

#4 Eerste bestek

Eigen bestek voor het meisje of jongetje dat geboren is, dat is toch een super origineel cadeau. Er zijn allerlei verschillende soorten kinderbestek te bedenken. Van echte jeugdhelden tot een gepersonaliseerde bestek set. Als het kindje op een gegeven moment zelf kan gaan eten is het hebben van eigen bestek natuurlijk hartstikke leuk.

#5 Speelgoed

Ja, welk kind wordt er nu niet blij van speelgoed? Als pasgeboren baby is het speelgoed natuurlijk wel anders dan van een ouder kindje. Alleen daar kun je dus ook een onderscheid in maken. Dat je een kraamcadeau geeft met babyspeelgoed en speelgoed voor als het kindje wat ouder is. Op die manier is er voor nu, maar ook later iets om mee te spelen.

#6 Kinderboeken

Een ander leuk cadeau om te geven als kraamcadeau is een kinderboekje. Kinderen hebben tenslotte nooit genoeg boeken. Ze leren er heel veel van en het is ook nog eens super goed voor de woordenschat en fantasie. Een perfect kraamcadeau dus. Je kunt een boekje kopen waar de ouders uit kunnen voorlezen. Alleen het is natuurlijk ook mogelijk om alvast een eerste leesboekje te kopen voor wanneer het kindje kan lezen.

kinderboeken

#7 Gepersonaliseerde kleertjes

Meestal hebben ouders kleertjes in overvloed. Het is tenslotte hartstikke leuk om allemaal kleertjes te gaan shoppen voordat het kindje wordt geboren. En natuurlijk ook verandert de maat de eerste maanden nogal eens, wanneer de baby groeit. Een origineel kraamcadeau om te geven is dan een gepersonaliseerd kledingstuk. Denk aan een rompertje met een grappige tekst erop, of een T-shirt met een bedrukte tekst. Op die manier is het een origineel en tevens persoonlijk kraamcadeau om te geven.

#8 Hydrofiele doeken

Een hydrofiele doek is eigenlijk hetzelfde als een hydrofiele luier. Het zijn superhandige en eigenlijk onmisbare items voor een baby en de kersverse ouders. Ze zijn wasbaar op een hoge temperatuur en snel weer droog. Ouders hebben van hydrofiele doeken nooit genoeg. Ze kunnen voor honderd-en-één dingen gebruikt worden. Dus ook als handdoek. Met hydrofiele doeken als kraamcadeau slaag je altijd goed.

#9 Babydeken

Niets is lekkerder dan je helemaal in een dekentje te wurmen. Dat geldt ook voor een pasgeboren kindje. Deze vindt warmte en comfort heerlijk. Iets dat dus perfect samen gaat met een mooie babydeken. Die zijn er natuurlijk in allerlei verschillende kleuren en maten. Je kunt er ook voor kiezen om de babydeken heel erg persoonlijk te maken en de naam van het kindje erop te laten bedrukken of borduren.

babydeken

#10 Verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten zijn zowel voor de baby als de mama prettig. Denk aan een heerlijke olie voor de mama of het kindje. Let daarbij altijd goed op dat de verzorgingsproducten voor een baby ook echt voor een baby zijn bedoeld. De huid van een pasgeboren kindje is namelijk erg teer en gevoelig. Houd daar dus goed rekening mee, voordat je iets gaat aanschaffen. Met heerlijke verzorgingsproducten thuis kan er zo een thuis spa georganiseerd worden.

Dat waren de top 10 kraamcadeaus in 2021 waar je echt mee kunt scoren. Iedereen wil tenslotte een origineel en leuk kraamcadeau geven. Zowel aan de kersverse ouders als aan de pasgeboren baby. Welke is jouw ultieme favoriet? Misschien vind je ’em wel tussen de volgende 10 populaire producten:

Geboortegift.nl de grootste leverancier van luiercadeaus in Nederland!

Op zoek naar een kraamcadeau waar jij de aanstaande ouders mee wilt verrassen? Dan wil je gaan voor een uniek cadeau dat mooi vormgegeven is én van nut voor de verzorging van de baby. Heel goed dat je bij ons terecht bent gekomen, want hier zul je zeker slagen.

Bij Geboortegift vind je kraampakketten, luiertaarten en andere baby cadeaus, van hoge kwaliteit en erg leuk om weg te geven.

Met veel zorg en aandacht stellen wij de kraamcadeaus en luiertaarten samen, zodat jij de ouders van de kleine kunt verrassen. Onze producten worden op maat gemaakt en jij kunt als klant specifiek aangeven wat jouw wensen zijn. Zo maak je een persoonlijk kraamcadeau dat speciaal voor de baby wordt samengesteld.

Origineel & gepersonaliseerd cadeau voor baby

Weet je de naam van het kindje al? Hoe leuk is het dan om jouw kraamcadeau te personaliseren en de naam van de kleine erin terug te laten komen? Bij je bestelling kun je een naam invullen en zelf bepalen hoe het eruit moet komen te zien.

Onze kraampakketten zijn ontzettend leuk om cadeau te doen. Bestel je bijvoorbeeld een gevuld geboortekoffertje, dan is de inhoud niet alleen handig tijdens de kraamtijd, over een paar jaar zul je de kleine zien rondlopen met zijn eigen koffertje dat hij overal mee naartoe sleept.

Daarnaast maken wij luiertaarten, gemaakt van pampers en aangekleed met leuke accessoires. Een perfect kraamcadeau die de ouders zeker nodig hebben. Deze en andere baby cadeaus van Geboortegift zijn onmisbaar voor de geboorte van het kindje. Kijk in ons assortiment naar alle baby cadeaus en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

De waardering van www.geboortegift.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1575 reviews.