Shopping Cart

Geboortegift.nl zakelijk

Geboortegift.nl zakelijk verzorgd al jaren de geboortecadeaus voor grote bedrijven. We zijn dan ook heel trots om de vaste partner te zijn voor geboortecadeaus. Zakelijke gebruikers genieten bij Geboortegift van een aantal extra voordelen, want ondernemers hebben andere behoeften.

Zakelijke voordelen;

  • Betaal gemakkelijk achteraf.
  • Betalingscondities zijn in overleg, standaard 14 werkdagen.
  • Algemene inkoopvoorwaarden van klant kunnen in overleg worden gehanteerd.
  • Prijsafspraken zijn bespreekbaar.
  • Telefonische bestellingen doorgeven.
  • Verzending binnen heel Europa tegen aantrekkelijk tarief.
  • Foto van het cadeau wanneer het pakket rechtstreeks naar de klant gaat.
  • Zakelijke portal met veel extra voordelen (binnenkort).

Rechtstreeks contact met de directie van Geboortegift.nl

Door onze intense samenwerking met veel zakelijke klanten hebben we onze service optimaal afgestemd op de behoeften van de ondernemer.  Ondernemers maken direct afspraken met de directie van Geboortegift.nl, want dat vinden we belangrijk.

Eigen luiertaart of kraampakket?

Sommige ondernemers hebben een eigen luiertaart samengesteld door onze specialisten. McDonalds heeft een McBike laten maken (Scooter Luiertaart in McDonalds uitvoering). Deze uitvoering is niet te koop in onze webshop, want deze is enkel alleen voor McDonalds Nederland.

Neem vandaag contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw organisatie. Onze product specialisten denken graag met je mee om een unieke passende luiertaart samen te stellen, want een gepersonaliseerd cadeau scoort altijd goed. Bovendien kunnen we voorbeelden ter inspiratie laten zien.

Lees meer over onze manier van werken op de “over ons” pagina.
Klanten waarderen Geboortegift.nl met 9,5 via ons webwinkelkeurmerk , die onze business elk jaar opnieuw toetst.

Geboortegift.nl de grootste leverancier van luiercadeaus in Nederland!

Op zoek naar een kraamcadeau waar jij de aanstaande ouders mee wilt verrassen? Dan wil je gaan voor een uniek cadeau dat mooi vormgegeven is én van nut voor de verzorging van de baby. Heel goed dat je bij ons terecht bent gekomen, want hier zul je zeker slagen.

Bij Geboortegift vind je kraampakketten, luiertaarten en andere baby cadeaus, van hoge kwaliteit en erg leuk om weg te geven.

Met veel zorg en aandacht stellen wij de kraamcadeaus en luiertaarten samen, zodat jij de ouders van de kleine kunt verrassen. Onze producten worden op maat gemaakt en jij kunt als klant specifiek aangeven wat jouw wensen zijn. Zo maak je een persoonlijk kraamcadeau dat speciaal voor de baby wordt samengesteld.

Origineel & gepersonaliseerd cadeau voor baby

Weet je de naam van het kindje al? Hoe leuk is het dan om jouw kraamcadeau te personaliseren en de naam van de kleine erin terug te laten komen? Bij je bestelling kun je een naam invullen en zelf bepalen hoe het eruit moet komen te zien.

Onze kraampakketten zijn ontzettend leuk om cadeau te doen. Bestel je bijvoorbeeld een gevuld geboortekoffertje, dan is de inhoud niet alleen handig tijdens de kraamtijd, over een paar jaar zul je de kleine zien rondlopen met zijn eigen koffertje dat hij overal mee naartoe sleept.

Daarnaast maken wij luiertaarten, gemaakt van pampers en aangekleed met leuke accessoires. Een perfect kraamcadeau die de ouders zeker nodig hebben. Deze en andere baby cadeaus van Geboortegift zijn onmisbaar voor de geboorte van het kindje. Kijk in ons assortiment naar alle baby cadeaus en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

De waardering van www.geboortegift.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1579 reviews.