Bestel op werkdagen voor 15:00 uur, dezelfde dag nog verzonden!

Over ons


Geboortegift is opgericht in 2017 vanaf een zolderkamertje en inmiddels uitgegroeid tot de grootste leverancier van luiercadeaus in Europa. We vertellen graag meer over Geboortegift op deze pagina.

Het geboortegift team


Het team van Geboortegift bestaat momenteel uit verschillende afdelingen. Onze afdeling marketing wordt geleid door Eva als marketingspecialist. Het creatieve team bestaat uit 4 enthousiaste dames die elke dag hard werken om mooie cadeaus samen te stellen en natuurlijk het logistieke proces te begeleiden. Daarnaast hebben we 4 webdesigners, 1 DTP-ster (Danielle) en 2 verkoopmedewerkers in dienst, waarvan een ook de klantenservice bedient (Sanne). 

Geboortegift hoofdkantoor

Vanaf Mei 2023 is Geboortegift gevestigd op de hoolweg 4 in Weert. In een mooi kantoorpand zijn onze klanten altijd welkom voor een kop koffie of het bezoek van onze atelier. Hier hebben wij altijd een paar mooie cadeaus staan om te bekijken en natuurlijk direct te kopen. 

Je kan altijd langskomen om inspiratie op te doen of zakelijke afspraken te maken. Tijdens kantooruren is de directie altijd aanwezig je te woord te staan, omdat we persoonlijk contact belangrijk vinden. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Waarom koop je bij Geboortegift.nl je geboortecadeaus?


Gepersonaliseerde geboortecadeaus zijn het leukste om te geven, doordat er veel aandacht aan besteed wordt. We zijn dan ook specialist in het maken van deze cadeaus. We bedrukken en bestikkeren onze producten om het cadeau persoonlijk te maken. Neem contact met ons op als je vragen hebt over gepersonaliseerde luiercadeaus of kraampakketten, want we denken graag mee.

 Zakelijke gebruikers vinden extra informatie op onze pagina “Geboortegift.nl voor ondernemers“. 

 Samengevat is Geboortegift.nl de beste plek voor je kraamcadeau, waardoor je altijd het leukste presentje hebt van het gezelschap.

  • Alles uit voorraad leverbaar (voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden)
  • Wij maken geboortecadeaus persoonlijk
  • Klanttevredenheid staat bij ons op 1
  • Geboortegift.nl heeft een officieel webwinkelkeurmerk
  • We scoren een 9,4 bij webwinkelkeur
  • We leveren al onze producten door heel Europa
  • We werken met de beste merken en leveranciers, waaronder Pampers, Nuby, Difrax, Happy Horse en werken samen met DHL.
  • Hoogwaardige klantenservice met online live chat met een echte medewerkster (Sanne)