Geboortegift.nl de grootste leverancier van luiercadeaus in Europa!

Over ons

Geboortegift is de grootste leverancier van Luiercadeaus in Europa. Met een toonaangevend team aan enthousiaste medewerkers werken we elke dag super hard om cadeaus bij kersverse ouders te krijgen. Ons team staat altijd voor je klaar.

Showroom geboortegift

Geboortegift showroom

Welkom bij het hoofdkantoor van Geboortegift, te vinden aan de Hoolstraat 4 in Weert, waar we in ons stijlvolle kantoorpand altijd klaarstaan voor onze klanten. Kom gezellig langs voor een kopje koffie en neem meteen een kijkje in ons atelier, waar we een selectie van onze prachtige cadeaus uitgestald hebben staan. Je kunt ze niet alleen bekijken, maar ook direct meenemen als je iets leuks ziet. Voel je vrij om binnen te lopen, inspiratie op te doen of om zakelijke afspraken te maken. Ons directieteam is er tijdens kantooruren altijd voor je om je persoonlijk te woord te staan, want we vinden persoonlijk contact en goede service super belangrijk. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; we helpen je graag en zorgen ervoor dat je ervaring bij Geboortegift zo leuk en inspirerend mogelijk is!

Showroom 2
showroom tafel 1
Showroom 3

Waarom koop je bij Geboortegift je geboortecadeaus?

Geboortegift hoofdkantoor

Ontdek de charme van gepersonaliseerde geboortecadeaus bij Geboortegift.nl, dé expert op het gebied van unieke en zorgvuldig samengestelde geschenken voor de pasgeborene. Onze producten, variërend van op maat gemaakte luiercadeaus tot kraampakketten, worden met liefde en aandacht voor detail bedrukt en bestickerd, om zo een persoonlijke touch aan jouw cadeau toe te voegen. Wij nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor al je vragen of advies omtrent onze gepersonaliseerde geboortegeschenken; ons toegewijde team staat klaar om met je mee te denken en de perfecte keuze te begeleiden. 

 Voor zakelijke gebruikers hebben we een speciale pagina "Geboortegift.nl voor ondernemers", boordevol relevante informatie en mogelijkheden voor zakelijke geschenken. Kies voor Geboortegift.nl en verzeker jezelf van een onvergetelijk en persoonlijk kraamcadeau, waarmee je gegarandeerd het mooiste presentje van het gezelschap in handen hebt. Maak je momenten speciaal en laat een blijvende indruk achter met onze exclusieve en gepersonaliseerde geboortecadeaus.

  • Alles uit voorraad leverbaar: Bestellingen op werkdagen voor 15:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. 
  • Persoonlijke touch: Wij maken geboortecadeaus persoonlijk en uniek. 
  • Klanttevredenheid voorop: Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. 
  • Gecertificeerde betrouwbaarheid: Geboortegift.nl beschikt over een officieel webwinkelkeurmerk. 
  • Hoge klantbeoordeling: Klanten waarderen ons met een 9,4 bij webwinkelkeur. 
  • Europees bereik: Wij leveren al onze producten door heel Europa. 
  • Topmerken: Wij werken samen met de beste merken en leveranciers, waaronder Pampers, Nuby, Difrax, en Happy Horse. 
  • Snelle verzending: Samenwerking met DHL zorgt voor een snelle en betrouwbare levering. 
  • Breed assortiment: Een uitgebreide collectie van diverse geboortecadeaus en -pakketten. 

Elise - Opening Geboortegift

Interview met Elise Deneer van Geboortegift 

30 September 2023 - tijdens de Opendag van Geboortegift in Weert.

Te midden van de levendige drukte van de opendag, vonden we een rustig moment met Elise Deneer, de drijvende kracht achter Geboortegift. Het was fascinerend om haar verhaal te horen, het verhaal van een bedrijf dat in slechts zes jaar tijd enorm gegroeid is.

Met gepaste trots vertelde ze over de grote showroom die onlangs is geopend: "Na zes jaar keihard werken, hebben we deze prachtige ruimte waar onze klanten de magie van Geboortegift kunnen ervaren," zegt Elise, terwijl ze naar de kleurrijke displays vol cadeaus wijst.

"Maar weet je," zegt ze met een fonkeling in haar ogen, "wat dit avontuur echt speciaal maakt, zijn de mensen met wie ik werk. De collega's hier zijn als familie geworden. We hebben samen gelachen, gehuild en ongelooflijk hard gewerkt."

Als ik vraag naar het succes van Geboortegift, glimlacht ze bescheiden: "Het voelt nog steeds onwerkelijk dat we nu wereldwijd de grootste zijn. Dat is iets heel bijzonders." Ze pauzeert even. "Maar waar ik echt trots op ben, is dat we elke dag zoveel baby's blij kunnen maken."

Haar ogen glinsteren van enthousiasme als ze vertelt over de reis van elk geschenk: "Het begon allemaal met een enkel doosje dat ik zelf naar het postkantoor bracht. En nu? Nu hebben we een hele vrachtauto die elke dag langskomt om alle pakketten op te halen!"

Voordat ons gesprek eindigt, deelt ze nog een bijzondere anekdote: "Een van de hoogtepunten was toen we speciale luiertaarten mochten leveren voor 'Gooische Moeders'. Dat was echt een kroon op ons werk!"

Terwijl de opendag verdergaat, blijft de passie en toewijding van Elise aan Geboortegift duidelijk resoneren. Het is een herinnering aan hoe visie, hard werken en een beetje magie kunnen samenkomen om iets echt speciaals te creëren.