Bestel op werkdagen voor 15:00 uur, dezelfde dag nog verzonden!

Over ons

Geboortegift is de grootste leverancier van Luiercadeaus in Europa. Met een toonaangevend team aan enthousiaste medewerkers werken we elke dag super hard om cadeaus bij kersverse ouders te krijgen. Ons team (12 medewerkers) staan altijd voor je klaar!

Hoolstraat 4 Weert

Geboortegift hoofdkantoor

Vanaf September 2023 is Geboortegift gevestigd op de hoolweg 4 in Weert. In een mooi kantoorpand zijn onze klanten altijd welkom voor een kop koffie of het bezoek van onze atelier. Hier hebben wij altijd een paar mooie cadeaus staan om te bekijken en natuurlijk direct te kopen. 

Je kan altijd langskomen om inspiratie op te doen of zakelijke afspraken te maken. Tijdens kantooruren is de directie altijd aanwezig je te woord te staan, omdat we persoonlijk contact belangrijk vinden. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Waarom koop je bij Geboortegift.nl je geboortecadeaus?


Gepersonaliseerde geboortecadeaus zijn het leukste om te geven, doordat er veel aandacht aan besteed wordt. We zijn dan ook specialist in het maken van deze cadeaus. We bedrukken en bestikkeren onze producten om het cadeau persoonlijk te maken. Neem contact met ons op als je vragen hebt over gepersonaliseerde luiercadeaus of kraampakketten, want we denken graag mee.

 Zakelijke gebruikers vinden extra informatie op onze pagina “Geboortegift.nl voor ondernemers“. 

 Samengevat is Geboortegift.nl de beste plek voor je kraamcadeau, waardoor je altijd het leukste presentje hebt van het gezelschap.

  • Alles uit voorraad leverbaar (op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden).
  • Wij maken geboortecadeaus persoonlijk.
  • Klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats.
  • Geboortegift.nl heeft een officieel webwinkelkeurmerk.
  • We scoren een 9,4 bij webwinkelkeur.
  • We leveren al onze producten door heel Europa.
  • We werken met de beste merken en leveranciers, waaronder Pampers, Nuby, Difrax, Happy Horse en werken samen met DHL