Geboortegift.nl de grootste leverancier van luiercadeaus in Europa!

Onze samenwerkingen


Bij Geboortegift weten we als geen ander hoe belangrijk het is om samen te werken met onze partners. We zijn trots op onze samenwerkingen en zijn dankbaar voor de waardevolle bijdragen die onze partners leveren om onze business te laten groeien. Door onze krachten te bundelen met deskundige en ervaren partners, kunnen we onze klanten de best mogelijke producten en diensten blijven bieden. Daarnaast blijven we ons richten op het verbeteren van onze service en het vergroten van onze online zichtbaarheid. We zijn er dan ook trots op om samen te werken met onze partners en kijken ernaar uit om deze samenwerkingen verder te versterken.

Geboortegift is officieel partner van Difrax producten. Naast speentjes hebben we ook een ruim assortiment van Difrax flesjes. 

Alle luiertaarten zijn te verkrijgen in combinatie met een Difrax speentje of flesje naar keuze.

Geboortegift is officieel partner van Nuby. Nuby is een van de grootste distributeurs op gebied van flesjes en speentjes. 

Al onze producten zijn standaard uitgevoerd met een product van Nuby, welke garant staat voor kwaliteit en stevigheid.

Geboortegift heeft een jarenlange samenwerking met Pampers. We gaan enkel voor kwaliteit, daar hoort deze luier bij.

Pampers Premium Protect is onze standaard pamper die we gebruiken in onze luiertaarten en andere luiercadeaus.

Geboortegift is officieel partner van Unitoy's, een productlijn van Elcee-Haly. Door onze intense samenwerking hebben we ons assortiment rijkelijk gevuld met leuke betaalbare knuffels. Sinds 2023 hebben zelfs onze eigen exclusieve knuffels in het assortiment opgenomen.

Digikr8 marketing

Geboortegift heeft de marketing uitbesteed aan marketingbedrijf Digikr8.nl. Met Digikr8 verzekerd Geboortegift zich van een marketingbureau die efficiënt marketing verzorgd en gebruik met van AI waar nodig. In deze tijd is online zichtbaarheid van belang voor ons webwinkel.

Geboortegfit pagina

Geboortegift heeft sinds 2022 een geheel eigen lijn met producten in het assortiment. Door samen te werken met internationale spelers binnen Europa hebben we een geheel eigen textiel lijn opgezet, en produceren we op eigen schaal babysokjes. Met wie we allemaal samenwerken lees je hier.