Geboortegift.nl de grootste leverancier van luiercadeaus in Europa!

Geboortegift in de Media


Het had een groot feest moeten worden in ‘t Gooi, de geboorte van baby Belle (van Pauline uit Gooische Moeders). Zoals iedereen wellicht heeft kunnen lezen heeft Pauline vroegtijdig haar dochtertje “Belle” verloren bij een vroeggeboorte.

Bo en Leslie organiseerde op 17 september een babyshower voor Pauline. De dag dat Pauline voor controle toch maar even naar het ziekenhuis is gegaan. In aflevering 5 (seizoen 2) van Echte Gooische Moeders is onze luiertaart te zien welke voor Pauline is gemaakt. De aflevering is te zien op videoland.

Sfeerimpressie van de aflevering

Gooische Moeders Luiertaart Bo en Leslie
Mega Gooische Vrouwen Luiertaart
Gooische Moeders Luiertaart Leslie Bo en Elise

Fragment uit de afleveringWist je dat?

Geboortegift is opgericht in 2017 vanaf een zolderkamertje en inmiddels uitgegroeid tot de grootste leverancier van luiercadeaus in Europa. We vertellen graag meer over Geboortegift.nl op de over ons pagina.

Het team van geboortegift.nl bestaat uit een aantal creatieve mensen die elke dag hard werken om het perfecte geboortecadeau samen te stellen. 

Wekelijks discussiëren we met elkaar over nieuwe producten, acties en hoe we onze service kunnen verbeteren naar onze klanten. Niet helemaal wat je zocht? Neem gerust een kijkje bij onze andere luiertaarten. 

Wij zijn de grootste leverancier van luiercadeaus in Europa!

Echte Gooische Moeders Mega Luiertaart

listing.deliveryTime 1-2 dagen

€ 279,00