Blogs > Geboortegift.nl
Shopping Cart

Blogs

Wat te doen na geboorte van een kind

Wat te doen na geboorte van een kind?

De geboorte van een pasgeboren kindje blijft altijd een mooi en bijzonder moment. Naast genieten moeten er echter ook veel praktische zaken worden geregeld. Dus wat te doen na geboorte van een kind?

Verschil babyshower en kraamfeest

Wat is het verschil tussen een babyshower en kraamfeest?

Een babyshower en een kraamfeest. Het lijkt veel op elkaar, maar toch is er wel degelijk het verschil. Het grootste verschil is wanneer de shower of het feest wordt gegeven, maar er is nog meer…

wat is leuk kraamcadeau

Wat is een leuk kraamcadeau?

Altijd lastig om iets leuks uit te zoeken als kraamcadeau, want wat is een leuk kraamcadeau om te geven? Wij hebben voor jou een aantal ideeën op een rijtje gezet die zowel leuk zijn voor de mama als het kindje.

5 leuke luiertaart ideeen

5 Leuke luiertaart ideeën

Een luiertaart is misschien wel het leukste kraam- en of geboortecadeau om te geven én om te krijgen. Wij hebben voor jou 5 leuke luiertaart ideeën op een rijtje gezet. Doe er inspiratie mee op!

Geboortegift.nl de grootste leverancier van luiercadeaus in Nederland!

Op zoek naar een kraamcadeau waar jij de aanstaande ouders mee wilt verrassen? Dan wil je gaan voor een uniek cadeau dat mooi vormgegeven is én van nut voor de verzorging van de baby. Heel goed dat je bij ons terecht bent gekomen, want hier zul je zeker slagen.

Bij Geboortegift vind je kraampakketten, luiertaarten en andere baby cadeaus, van hoge kwaliteit en erg leuk om weg te geven.

Met veel zorg en aandacht stellen wij de kraamcadeaus en luiertaarten samen, zodat jij de ouders van de kleine kunt verrassen. Onze producten worden op maat gemaakt en jij kunt als klant specifiek aangeven wat jouw wensen zijn. Zo maak je een persoonlijk kraamcadeau dat speciaal voor de baby wordt samengesteld.

Origineel & gepersonaliseerd cadeau voor baby

Weet je de naam van het kindje al? Hoe leuk is het dan om jouw kraamcadeau te personaliseren en de naam van de kleine erin terug te laten komen? Bij je bestelling kun je een naam invullen en zelf bepalen hoe het eruit moet komen te zien.

Onze kraampakketten zijn ontzettend leuk om cadeau te doen. Bestel je bijvoorbeeld een gevuld geboortekoffertje, dan is de inhoud niet alleen handig tijdens de kraamtijd, over een paar jaar zul je de kleine zien rondlopen met zijn eigen koffertje dat hij overal mee naartoe sleept.

Daarnaast maken wij luiertaarten, gemaakt van pampers en aangekleed met leuke accessoires. Een perfect kraamcadeau die de ouders zeker nodig hebben. Deze en andere baby cadeaus van Geboortegift zijn onmisbaar voor de geboorte van het kindje. Kijk in ons assortiment naar alle baby cadeaus en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

De waardering van www.geboortegift.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1359 reviews.