Geboortegift.nl de grootste leverancier van luiercadeaus in Europa!

Mega Tweeling luiertaart XXL-PhotoRoom

Op zoek naar het perfecte kraamcadeau? Ontdek de vele voordelen van een luiertaart! Lees meer over de praktische en decoratieve waarde van deze populaire cadeau-optie en leer waar je op moet letten bij het kopen of maken van een luiertaart.

Aapje Bodybuilder - sfeerfoto

Ontdek het grote voordeel van het online bestellen van een luiertaart voor een pasgeborene in vergelijking met een fysieke winkel. Lees onze blog voor meer informatie over gemak, keuze, aanpassingsmogelijkheden, snellere levering en betere prijzen.

Zwangere buik - Blog

Ben je zwanger van een meerling? Gefeliciteerd! Het kan een spannende tijd zijn, maar ook uitdagend. Lees onze blog om te ontdekken waar je op moet letten, van verhoogd risico op complicaties tot meer prenatale controles en zorg na de geboorte.

Banner zwangere vrouw met beertje

Een bevalling is een van de meest bijzondere momenten in het leven van een vrouw. Het is een moment waarop veel emoties en spanningen samenkomen. Een bevalling kan in principe op verschillende locaties plaatsvinden, zoals thuis of in een ziekenhuis.

Tropical Difrax Tweeling

Graag wil ik het hebben over een leuk en idee voor babyshowers en babyfeestjes: de luiertaart! Maar voordat we aan de slag gaan met het maken ervan, laten we eerst even kijken waar deze traditie vandaan komt.

waarom-een-persoonlijk-geboortecadeau

Als er een kindje wordt geboren dan wil je het nieuwe wonder natuurlijk graag in het echt bekijken en vasthouden. Een kraambezoek met lege handen wil je natuurlijk niet, maar het perfecte geboortecadeau vinden is ook nog een hele opgave.

wat-is-leuk-kraamcadeau-min

Altijd lastig om iets leuks uit te zoeken als kraamcadeau, want wat is een leuk kraamcadeau om te geven? Iets dat jij leuk vindt, hoeft een ander natuurlijk niet leuk te vinden. Bij de geboorte van een baby hoort natuurlijk een kraamcadeau.

Babyshower blog

De term babyshower hoor je tegenwoordig steeds vaker. Alleen wat is een babyshower en wat doe je op een babyshower? Het feit dat er een baby op komt is, is voor veel mensen een reden om een feestje te organiseren.

Kindje in de box banner foto

Om je meer inspiratie te geven voor het kopen van een luiertaart hebben we 5 leuke luiertaart ideeën voor je verzameld. Benieuwd naar deze leuke luiertaart ideeën? Je kan allerlei thema's kiezen of zelf aan de slag gaan met jouw favoriete karakter.

wat-zet-je-op-een-geboortekaartje-header-min

Binnenkort verwachten jullie een kleine en daar hoort natuurlijk een geboortekaartje bij. Alleen wat zet je op een geboortekaartje en wanneer verstuur je deze? Een geboortekaartje kiezen of laten ontwerpen is één van de leukste dingen.

Wat-te-doen-na-geboorte-van-een-kind-min

De geboorte van een pasgeboren kindje blijft altijd een mooi en bijzonder moment. Het is een mooie, maar vaak ook nieuwe en relatief hectische periode. Als ouders wil je tenslotte het beste voor je kind en daar komt wel wat bij kijken.

Waarom-ooievaar-bij-geboorte-min

In deze blog geven we je graag antwoord op de vraag waarom ooievaar bij geboorte en delen we ook nog een aantal mooie kraamcadeau tips wanneer de ooievaar is langs geweest.

baby-uitzetlijst-2022-min

Een baby uitzetlijst is niet geheel onverstandig om te maken. Met een baby op komst verandert er een hoop in je leven. Jij en je partner krijgen er tenslotte een mini mensje bij en die wil je alle zorg een aandacht geven.