Geboortegift.nl de grootste leverancier van luiercadeaus in Europa!

Onze samenwerking met Pampers

Onze samenwerking met Pampers voor de geboortegift is al jaren een groot succes. We verwerken maandelijks ongeveer 20.000 Pampers Premium Protection pampers in maat 2 en 3. Als bedrijf zijn we erg blij met deze samenwerking en we willen graag delen waarom we zo tevreden zijn.

Banner baby pamper

Daarnaast zijn de Pampers Premium Protection pampers voorzien van een speciale vochtigheidsindicator. Hierdoor kan de ouder gemakkelijk zien wanneer de luier verschoond moet worden, waardoor ze minder vaak de luier hoeven te controleren. Dit geeft niet alleen meer rust en tijd voor de ouder, maar ook meer comfort voor de baby.

De Pampers Premium Protection pampers zijn gemaakt van zacht materiaal en hebben een speciale absorberende laag die vocht snel opneemt. Dit zorgt ervoor dat de baby langer droog blijft en minder snel last heeft van een geïrriteerde huid of luieruitslag.

Als bedrijf zijn we erg blij met deze samenwerking en we hebben veel positieve feedback ontvangen van ouders die onze geboortegift hebben ontvangen. We zijn ervan overtuigd dat we met deze samenwerking de beste kwaliteit kunnen bieden voor pasgeboren baby's en hun ouders.

In conclusie, de Pampers Premium Protection pampers zijn de perfecte keuze voor de geboortegift. De innovatieve technologieën zorgen voor een optimale pasvorm, meer comfort en minder lekken. Daarnaast bieden ze ook nog eens bescherming tegen geïrriteerde huid en luieruitslag. Wij zijn dan ook trots op onze jarenlange samenwerking met Pampers en hopen deze nog vele jaren voort te zetten.

Wist je dat ...

Je tegen een kleine meerprijs ook Pampers Premium Protection maat 3 kan bestellen?